Αλχημείες Ρανιέρι στη Φινλανδία

23:46 11/10/2014 - Πηγή: AEK365

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ EURO 2016-6πς ΟΜΙΛΟΣ-2η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ-ΕΛΛΑΔΑ: 1-1
Γήπεδο: Ολυμπιακό στάδιο Ελσίνκι

Χωρίς νίκη σε ακόμη ένα ματς η Εθνική μας που κόλλησε στο 1-1 μέσα στη Φινλανδία. Τραγικό κοουτσάρισμα από τον Ρανιέρι, που έριξε τρίτο στόπερ στο ματς τη στιγμή που προσπαθούσαμε

να πιέσουμε και ανέβασε εξτρέμ τον Βύντρα, περιμένοντας να δημιουργήσει....

Η Ελλάδα μπήκε μουδιασμένη στα πρώτα λεπτά και παραλίγο να βρεθεί πίσω στο σκορ από το 2ο κιόλας λεπτό. Ο Ρινγκ εκτέλεσε το κόρνερ, ο Σπαρβ έπιασε το σουτ έξω από την περιοχή, με την μπάλα να περνά ξυστά από το δοκάρι του Καρνέζη. Η Εθνική μας προσπάθησε να βγει μπροστά και στο 8ο λεπτό το σουτ του Ταχτσίδη από πλάγια αριστερά δεν βρήκε στόχο, ενώ 11' ο Τοροσίδης έβγαλε τη σέντρα από αριστερά, ο Αθανασιάδης έκανε την προβολή στο πρώτο δοκάρι, μεν τον Μάενπαα να μπλοκάρει. Στο 14ο λεπτό, ο Τοροσίδης έκανε όμορφη ενέργεια από αριστερά κι έβγαλε τη σέντρα με το δεξί, με την μπάλα να περνά λίγο άουτ και τελικά στο 24΄η Εθνική μας άνοιξε το σκορ. Ο Καρέλης βρέθηκε με την μπάλα έξω από την περιοχή και σε πλάγια θέση. Έπιασε ένα απίστευτο με φάλτσα και η μπάλα καρφώθηκε στη γωνία του Μάενπαα για το 1-0. Στο 40ο λεπτό, το σουτ του Ρ.Ερεμένκο, έφυγε λίγο άουτ, ενώ στο 41' ο Ούρμε δεν έκανε καλό κοντρόλ και ο Καρνέζης βγήκε και τν πρόλαβε. Στο 43ο λεπτό, οι Τοροσίδης και Μαυρίας συνδυάστηκαν όμορφα και ο μανιάτης έπιασε το γυριστό, με την μπάλα να περνά λίγο άουτ. Στο 44ο λεπτό, ο Ούρμε έπεσε με αυτοθυσία κι έκοψε το σουτ του Τοροσίδη.

Στο 48ο λεπτό, ο Καρνέζης έδιωξε σε κόρνερ το μακρινό σουτ του Ρινγκ, αλλά στο 55' η Φινλανδία έφερε στα ίσα το σκορ. Ο Χαμαλάϊνεν έβγαλε την κάθετη μπαλιά, ο Ούρμε ήταν ξεχασμένος και με όμορφο μονοκόμματο σουτ από δεξιά, έκανε το 1-1. Στο 68ο λεπτο ο Παπασταθόπουλος έκανε τρομερή ενέργεια, αλλά το γύρισμά του από αριστερά δεν βρήκε στόχο, ενώ στο 70' ο Ρανιέρι έριξε στο ματς 3ο στόπερ (Μόρας!) στη θέση του Μαυρία. Στο 76ο λεπτό, οι Φινλανδοί παρά λίγο να κάνουν τη ζημιά στην κόντρα, ενώ στο 82' ο Μανιάτης πάσαρε στον Ταχτσίδη που έπιασε το πλασαριστό σουτ έξω από την περιοχή, αλλά η μπάλα πέρασε λίγο δίπλα από το τέρμα της Φινλανδίας.

ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ: Μάενπαα, Μοϊσάντερ, Αρκίβουο, Ούρμε, Τόιβιο, Ρ.Ερεμένκο, Χετεμάι (46' Χαμαλάινεν), Σπαρβ, Ρινγκ, Πούκι (70' Πιγιάνπαλο), Ρίσκι (88' Ταΐνιο).

ΕΛΛΑΔΑ: Καρνέζης, Βύντρα, Παπασταθόπουλος, Μανωλάς, Τοροσίδης, Καρέλης (80' Σαμαράς), Μανιάτης, Σάμαρης, Ταχτσίδης, Μαυρίας (70' Μόρας), Αθανασιάδης (84' Μήτρογλου)

Keywords
Τυχαία Θέματα