Αλέγκρι: Φάγαμε γκολ από απροσεξία

10:40 5/12/2012 - Πηγή: AEK365

Στο "Σαν Σίρο" η Μίλαν έχασε από την Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης με 1-0 στην αυλαία των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ με τον Μασιμιλιάνο Αλέγκρι να αποδίδει στην απροσεξία των παικτών του το γκολ του Ντάνι στο 35ο λεπτό.

Σε δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα, ο προπονητής της Μίλαν τόνισε: "Σαφώς δεν με ικανοποιεί το αποτέλεσμα. Θέλαμε για οικονομικούς και βαθμολογικούς λόγους την νίκη. Παίξαμε σχετικά καλά, ιδίως στο πρώτο ημίχρονο, αλλά δεχτήκαμε ένα γκολ από δική μας απροσεξία. Στην συνέχεια δημιουργήσαμε ευκαιρίες, αλλά δεν καταφέραμε να τις αξιοποιήσουμε. Στο δεύτερο ημίχρονο η απόδοση μας έπεσε, αλλά αυτό ήταν φυσιολογικό. Το πρόβλημα μας ήταν πως δεν μπορούσαμε να απειλήσουμε με ψηλές μπαλιές, καθώς οι αντίπαλοι μας είναι ψηλοί και έκοβαν εύκολα κάθε προσπάθεια μας. Σε γενικές γραμμές με ικανοποίησε η απόδοση των παικτών που μέχρι τώρα δεν είχαν παίξει πολύ. Έδειξαν πως μπορώ να υπολογίζω σε αυτούς".
Ατσέρμπι και Ζαπάτα έπαιξαν για πρώτη φορά μαζί στο κέντρο της άμυνας της Μίλαν με τον Αλέγκρι να δηλώνει: "Έκαναν και οι δυο καλό παιχνίδι. Ο Ατσέρμπι έκανε διαφορά στο δεύτερο ημίχρονο, ενώ ο Ζαπάτα έπαιξε πολύ καλά σε όλη την διάρκεια του αγώνα. Έδειξαν και οι δυο πως το μέλλον τους ανήκει, αρκεί να κάνουν υπομονή και να δουλέψουν πιο σκληρά".

Keywords
Τυχαία Θέματα