Αλέγκρι: Κάτι αξιόλογο στα τέλη Αυγούστου

12:41 22/7/2012 - Πηγή: AEK365

Οι αποχωρήσεις έμπειρων παικτών στο τέλος της περασμένης σεζόν σε συνδυασμό με τις πρόσφατες πωλήσεις των Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς και Τιάγκο Σίλβα έχουν προβληματίσει τους φίλους της Μίλαν με τον Μασιμιλιάνο Αλέγκρι να προσπαθεί να τους καθησυχάσει λέγοντας πως στα τέλη Αυγούστου η ομάδα του Μιλάνου θα έχει βρει κάτι αξιόλογο για το ρόστερ της.

Σε δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της Μίλαν, ο προπονητής της ομάδας τόνισε: "Η διοίκηση γνωρίζει πολύ καλά τι χρειαζόμαστε και το έχουμε συζητήσει πολλές φορές. Θα παραμείνουμε ως έχουμε μέχρι

τώρα και νομίζω ότι μέχρι το τέλος της μεταγραφικής περιόδου, στα τέλη του Αυγούστου θα έχουμε βρει κάτι αξιόλογο στην αγορά".
Για την εμφάνιση της Μίλαν στο τουρνουά "Trofeo TIM" όπου έδωσε δυο φιλικά παιχνίδια διάρκειας 45 λεπτών το καθένα με Ίντερ και Γιουβέντους και δεν κέρδισε κανένα, ο Αλέγκρι δήλωσε: "Τα παιδιά τα πήγαν πολύ καλά, κάναμε όμως κάποια λάθη τα οποία οδήγησαν στα γκολ που δεχτήκαμε. Στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν πολύ καλύτεροι σε τακτικό επίπεδο και γενικά είμαι ευχαριστημένος μιας και είναι η αρχή της προετοιμασίας. Έχουμε πολλούς νεαρούς παίκτες στην ομάδα ενώ περιμένουμε και τους διεθνείς που αγωνίστηκαν στο EURO".

Keywords
Τυχαία Θέματα