Αλέγκρι: Να ξεχάσουμε όσα ζήσαμε

14:34 14/1/2013 - Πηγή: AEK365

Στην απόδοση των νεαρών παικτών που χρησιμοποίησε στο χθεσινό 0-0 με την Σαμπντόρια στάθηκε ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι ο οποίος αφού εξέφρασε την ικανοποίηση για την εμφάνιση τους, ζήτησε από τους φίλους της Μίλαν να ξεχάσουν όσα έζησαν τα προηγούμενα χρόνια και να μείνουν στους παίκτες που υπάρχουν τώρα στο ρόστερ.

Σε δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα, ο προπονητής της Μίλαν τόνισε: "Κάθε ένας από αυτούς, και αναφέρομαι στον Νιάνγκ, τον Ντε Τσίλιο και τον Ελ Σααραουί έκανε καλό παιχνίδι και

προσπάθησε. Αλλά θα πρέπει να πάψουμε να συγκρίνουμε αυτούς τους παίκτες με εκείνους που υπήρχαν τα προηγούμενα 26 χρόνια στην ομάδα. Πρέπει να ξεχάσουμε όσα ζήσαμε και να δούμε αυτό που έχουμε τώρα".
Για το 0-0 με την Σαμπντόρια, ο Αλέγκρι δήλωσε: "Τα παιδιά πίεσαν σωστά και με διάρκεια. Αυτό που έλειψε ήταν η σωστή ενέργεια μέσα στην αντίπαλη περιοχή. Θα έπρεπε να προσέξουμε τις τελικές πάσες, όσο και κάποιες αντεπιθέσεις που θα μπορούσαμε να εκμεταλλευτούμε. Αλλά από τους παίκτες μου δεν έχω παράπονο, προσπάθησαν σε όλο το ματς. Αυτό που με ικανοποίησε περισσότερο, είναι ότι δεν δεχτήκαμε γκολ. Είναι και αυτό δείγμα βελτίωσης".

Keywords
Τυχαία Θέματα