Αλέγκρι: Όλα καλά στη ομάδα

19:01 7/2/2012 - Πηγή: AEK365

«Αυτή τη στιγμή πρέπει να παραμείνουμε ήρεμοι και να συγκεντρωθούμε σε αυτά που κάνουμε στο γήπεδο. Δεν πρόκειται για μία στιγμή κρίσης. Είχαμε κάποια άσχημα αποτελέσματα, όμως και η Γιουβέντους έφερε ισοπαλία στην έδρα της και είμαστε ακόμα μέσα στο παιχνίδι» είπε ο Αλέγκρι και στη συνέχεια τόνισε ότι οι Μπιανκονέρι είναι εξαιρετικά επικίνδυνος αντίπαλος για το κύπελλο. «Το πρώτο πράγμα που καταλαβαίνει κανείς όταν τους βλέπει είναι ότι είναι μία ομάδα με χαρακτήρα, όλοι οι παίκτες τους είναι έτοιμη γι' αυτό και αυτή η διοργάνωση τους δίνει την ευκαιρία να κατακτήσουν κάτι

σημαντικό. Μετά από 20 αγώνες δεν έχουν χάσει και αυτό σημαίνει ότι η Γιουβέντους έχει εξαιρετική ποιότητα. Τα πάνε πολύ καλά, όμως για να κερδίσεις το Scudetto χρειάζεται πάντα το ίδιο, να φτάσεις τους 82-83 πόντους. Αύριο θα είναι σημαντικό για εμάς να νικήσουμε ή τουλάχιστον να παίξουμε καλά έτσι ώστε να μη χάσουμε τι πιθανότητές μας για πρόκριση στον τελικό. Θέλουμε να είμαστε στον τελικό του Coppa Italia».

Ο πρώην προπονητής της Κάλιαρι προετοιμάζεται για τον πρώτο αγώνα των ημιτελικών στο «Σαν Σίρο» και έχει στη διάθεσή του τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, ο οποίος όμως θα χάσει τους τρεις επόμενους αγώνες πρωταθλήματος. «Δυστυχώς ο Ιμπρα έκανε μία όχι και τόσο όμορφη χειρονομία στην προπάθειά του να υπερασπιστεί τον Νοτσερίνο. Εχουμε δει παρόμοια περιστατικά σε αγώνες τα οποία έχουν μείνει ατιμώρητα, όμως ελπίζουμε στην έφεση. Μπορούμε να τα καταφέρουμε και χωρίς αυτόν, όπως κάναμε και χωρίς τους Κασάνο και Πάτο, δεν ανησυχώ».
Αν και ο τεχνικός της Γιουβέντους, Αντόνιο Κόντε, δεν θέλησε να πει κάτι για το περιστατικό με τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, ο Αλέγκρι δεν έκανε το ίδιο μετά τις δηλώσεις του Μπέπε Μαρότα, ο οποίος με αφορμή το πέναλτι που δεν δόθηκε στην Γιούβε είπε ότι πρέπει να ορίζονται καλύτερα οι διαιτητές. «Δεν ξέρω τον σκοπό των δηλώσεων του Μαρότα, όμως στην Μίλαν έχουμε διαφορετικό τρόπο να βλέπουμε τα πράγματα. Εδώ μιλάμε για να βοηθήσουμε τους διαιτητές αντί να κάνουμε το αντίθετο στην πρώτη λάθος απόφαση».

Keywords
Τυχαία Θέματα