Αλέγκρι: «Σημαντικός αγώνας με την Κιέβο»

11:18 3/11/2012 - Πηγή: AEK365

Μόνο τη νίκη θέλει ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι στο ματς με την Κιέβο για το ιταλικό πρωτάθλημα. Ο τεχνικός της Μίλαν αναφέρθηκε στην ανάγκη της ομάδας του να αρχίσει ένα νικηφόρο σερί, έτσι ώστε να αναρριχηθεί ψηλότερα στη βαθμολογία και παράλληλα να αποβάλει την ψυχολογική πίεση που έχει.

Ο τεχνικός των «ροσονέρι» τόνισε εν όψει της αναμέτρησης με την Κιέβο: «Νομίζω ότι ο αγώνας με την Κιέβο είναι ακόμη πιο σημαντικός από αυτόν με την Τζένοα. Έπρεπε να κερδίσουμε εκείνο τον αγώνα με την Τζένοα, γιατί έπρεπε

να απομακρυνθούμε από την ουρά της βαθμολογίας, και αυτό διότι είχαμε επικρατήσει εντός έδρας μόνο της Κάλιαρι. Ακόμη σε πέντε παιχνίδια εντός έδρας είχαμε σκοράρει μόλις μια φορά , συμπεριλαμβανομένου και του αγώνα στο Champions League. Τώρα ο αγώνας με την Κιέβο είναι ακόμη πιο σημαντικός αφού θέλουμε να κερδίσουμε ώστε να ανεβούμε ως την τέταρτη θέση».

Στην συνέχεια, ο Ιταλός τεχνικός υπογράμμισε: «Δεν αλλάζω το σύστημα έτσι για πλάκα. Δεν έχουμε πολύ χρόνο για να δουλέψουμε αλλά οι παίκτες μαθαίνουν γρήγορα. Αν έχω παίκτες στη διάθεση μου σαν τον Εμάνουελσον και τον Ελ Σαραουί, είναι φανερό ότι πρέπει να αλλάξουμε τον τρόπο παιχνιδιού μας. Φυσικά τα προβλήματα τραυματισμών που αντιμετώπιζαν οι Μπόατενγκ, Ρομπίνιο και Πάτο με ανάγκασαν να προχωρήσω σε συγκεκριμένες επιλογές».

Keywords
Τυχαία Θέματα