Αλέγκρι: Συνηθισμένοι να παίζουμε κόντρα στην Μπάρτσα

11:13 22/10/2013 - Πηγή: AEK365

Για 3η συνεχόμενη σεζόν, Μίλαν και Μπαρτσελόνα θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους στο Τσάμπιονς Λιγκ με τον Μασιμιλιάνο Αλέγκρι να υποστηρίζει πως η ομάδα του Μιλάνου έχει αρχίσει να συνηθίζει στην ιδέα των αναμετρήσεων με την πρωταθλήτρια Ισπανίας.
Στα πλαίσια της καθιερωμένης συνέντευξης Τύπου, ο προπονητής της Μίλαν δήλωσε: "Θα είναι ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι. Πρέπει να παίξουμε με θάρρος και να θυσιαστούμε απέναντι στην καλύτερη ομάδα του κόσμου, ώστε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς και να αυξήσουμε τις πιθανότητες για πρόκριση στην επόμενη φάση. Πρέπει να κάνουμε όσο

το δυνατόν λιγότερα λάθη. Η Μπαρτσελόνα θα έχει την μπάλα περισσότερο από εμάς και για αυτό χρειάζεται να κάνουμε ένα παιχνίδι παρόμοιο με αυτό που κάναμε πέρσι όταν αντιμετωπίσαμε την Μπαρτσελόνα στην φάση των 16 και την κερδίσαμε στην έδρα μας (σ.σ. 2-0)".
Ο Αλέγκρι δήλωσε επίσης το εξής: "Η απόκτηση του Νεϊμάρ έχει αλλάξει την Μπαρτσελόνα γιατί δίνει πλάτος στην επίθεση της. Αρχίζουμε να συνηθίζουμε στους αγώνες με την Μπαρτσελόνα. Ο Μπαλοτέλι αισθάνεται καλύτερα αλλά δεν είναι σίγουρο πως θα παίξει".

Keywords
Τυχαία Θέματα