Άλεν: Θα αρπάξω την ευκαιρία

18:03 15/11/2013 - Πηγή: AEK365

Ο 23χρονος έμεινε εκτός αγωνιστικών χώρων λόγω μυϊκού τραυματισμού και έχοντας πλέον επιστρέψει στην δράση, θέλει να καταφέρει να βρει χρόνο συμμετοχής και με τους «κόκκινους». Θεωρεί λοιπόν ότι μέσω της εθνικής Ουαλίας, μπορεί να δείξει ότι είναι σε ικανοποιητικό βαθμό ετοιμότητας.

«Ήταν ένα ξεκίνημα στην σεζόν που με πήγε πίσω αφού τραυματίστηκα και έχασα ματς και με την Λίβερπουλ αλλά και με την εθνική μου. Έκανα την επέμβαση στον ώμο τον Μάρτιο και έχασα το φινάλε της περυσινής σεζόν. Στη συνέχεια άρχισα προετοιμασία

αλλά ήρθε ο τραυματισμός αυτός και με πήγε ξανά πίσω. Κάπου συνειδητοποίησα ότι στο ποδόσφαιρο υπάρχουν οι καλές και οι κακές μέρες. Εκεί που πίστευα ότι όλα πήγαιναν τέλεια, τραυματίστηκαν. Πλέον πιστεύω ότι αυτά ανήκουν στο παρελθόν», δήλωσε ο Ουαλός που βλέπει την Λίβερπουλ να κάνει ένα καταπληκτικό ξεκίνημα αλλά χωρίς αυτόν.

«Είναι δύσκολο να παρακολουθώ χωρίς να παίζω αλλά από την άλλη χαίρομαι πολύ για το ξεκίνημα αυτό της ομάδας. Τα έχουμε πάει μέχρι τώρα καλύτερα απ' ότι περίμεναν όλοι. Θέλω να είμαι μέλος της ομάδας αυτής και ελπίζω να βοηθήσουν σ' αυτό οι εμφανίσεις μου με την εθνική».

Keywords
Τυχαία Θέματα