Αλέσιο: Δεν σκεφτόμαστε την ισοπαλία

12:36 5/12/2012 - Πηγή: AEK365

Στην "Ντόνμπας Αρένα" η μία, η Σαχτάρ, θέλει τον ένα βαθμό για να εξασφαλίσει την πρωτιά του ομίλου και η άλλη, η Γιουβέντους, θέλει επίσης τον βαθμό για να περάσει στους "16" του Τσάμπιονς Λιγκ με τα σενάρια περί... συμφωνίας να πληθαίνουν και τον Άντζελο Αλέσιο να ξεκαθαρίζει πως στο μυαλό των παικτών της πρωταθλήτριας Ιταλίας δεν υπάρχει η ισοπαλία.

Σε δηλώσεις του ο στενός συνεργάτης του Αντόνιο Κόντε τόνισε: "Η ομάδα είναι απόλυτα συγκεντρωμένη στο παιχνίδι. Θέλουμε να νικήσουμε για να τερματίσουμε πρώτοι. Δεν σκεφτόμαστε την ισοπαλία. Όσες φορές κάποια ομάδα το

έκανε, στο τέλος έχασε. Σε αυτό το επίπεδο είναι αδύνατον να υπάρξουν συμφωνίες".
Σημειώνεται πως σε περίπτωση ισοπαλίας μένει εκτός η Πρωταθλήτρια Ευρώπης Τσέλσι.
Στο παιχνίδι του πρώτου γύρου στο Τορίνο ο προπονητής της Σαχτάρ, Μιρτσέα Λουτσέσκου είχε χαρακτηρίσει προβλέψιμο το παιχνίδι της Γιουβέντους με τον Αλέσιο να απαντά στην χθεσινή συνέντευξη Τύπου: "Αυτή είναι η άποψη του Λουτσέσκου και δεν βλέπω γιατί θα πρέπει να απαντήσω. Θέλω να θυμίσω πως και η Μπαρτσελόνα παίζει συνεχώς το ίδιο ποδόσφαιρο, αλλά κερδίζει. Εμείς παίζουμε με έναν τρόπο που πέρσι μας έδωσε ένα αήττητο πρωτάθλημα. Πολλοί θα ήθελαν να παίζουν το προβλέψιμο ποδόσφαιρο της Γιουβέντους".

Keywords
Τυχαία Θέματα