Αλεξίου: «Δεν παίξατε με την Μπαρτσελόνα. Με τον Κόροιβο παίξατε»!

11:38 20/9/2013 - Πηγή: AEK365

Χοντρό... χέρι στους παίκτες της μπασκετικής ΑΕΚ έβαλε ο Αλέξης Αλεξίου, με αφορμή φυσικά τον αποκλεισμό σοκ από τον Κόροϊβο. Σημερινό ρεπορτάζ της εφημερίδας Ώρα των σπορ, αναφέρει τι είπε μεταξύ άλλων ο χρηματοδότης της «Βασίλισσας», κλεισμένος με τους παίκτες στην αίθουσα προβολής του κλειστού: «Σας είχα πει, ότι πρέπει να ματώσετε στην Αμαλιάδα, αλλά δεν το κάνατε. Εγώ αν έπαιζα θα μάτωνα. Και πίστευα σε σας, και πιστεύω, γι' αυτό είπα ό,τι

είπα μετά την κλήρωση όταν ρωτήθηκα από τους δημοσιογράφους. Πίστευα στην διάκριση στο Κύπελλο. Όπως σας πίστευε και ο κύριος Κοτσάτος και σας το είπε πριν από ματς. Ο κόσμος σας εμπιστεύτηκε. Δεν ήταν εμφάνιση αυτή. Δεν δέχομαι να χάνετε σε μία έδρα, όπου υπήρχαν οικογένειες στο γήπεδο και βαράγανε παλαμάκια. Και με τόσο κόσμο της ​ΑΕΚ μέσα; Δηλαδή, σε άλλες έδρες τι θα γίνει; Χάνατε με δώδεκα πόντους διαφορά και το γυρίσατε το ματς.Πώς ξαφνικά το ξαναχάνετε; Δεν είναι δυνατό να βάζετε ογδόντα πόντους και να χάνετε. Δηλαδή, τι θα γίνετε αν παίξετε σε άλλες έδρες; Δεν παίξατε με την...Μπαρτσελόνα, με τον Κόροιβο παίξατε. Δεν ανέχομαι και δεν αντέχω να μου λένε «καλά χάσατε από την Αμαλιάδα»;

Έπρεπε να μπείτε μέσα και να δείξετε σε όλους ποιος θα είναι το αφεντικό της κατηγορίας. Μας καταστρέφετε όλη την προσπάθεια, που κάνουμε για χορηγούς, διαφημίσεις και άλλες εμπορικές συμφωνίες. Δεν έχετε εγωισμό; Μην μου πείτε αύριο ότι ο ΟΦΗ ή η Καβάλα, ή οι Ίκαροι Σερρών έχουν δύσκολες έδρες. Όταν σας πήρα το καλοκαίρι είχατε δώσει μία υπόσχεση. Τηρήστε την».

Και συμπλήρωσε: «Μέχρι τα Χριστούγεννα (σ.σ. μέχρι και το ματς με τον Κόροιβο στην Αμαλιάδα οπότε και συμπληρώνονται 9 αγωνιστικές) θα κάνετε μόνο νίκες στο πρωτάθλημα. Είναι η τελευταία φορά, που έρχομαι εδώ.

Δεν ξανάρχομαι. Σας είπα. Μέχρι τα Χριστούγεννα μόνο νίκες. Και όποιοι (παίκτες) δεν μπορείτε, να το πείτε, να πάτε στην εξέδρα. Η ΑΕΚ θα ανέβει στην Α1 έστω κι αν κάποιοι από σας δεν είναι στο παρκέ. Δεν υπάρχουν περιθώρια ανοχής».

Keywords
Τυχαία Θέματα