Αλεξίου: Ο κόσμος να επιβραβεύσει την ομάδα

22:54 31/7/2013 - Πηγή: AEK365

Ο γενικός γραμματέας της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ, Αλέξης Αλεξίου κατά την παρουσίαση των νέων διαρκείας της Ένωσης αναφέρθηκε στην επιλογή του γηπέδου αλλά και στο όραμα της διοίκησης. «Είχα εκφράσει τον προβληματισμό μου για την επιλογή του γηπέδου στον κ. Λαζόπουλο γιατί γνωρίζω τι σημαίνει άδειο γήπεδο, επειδή όμως είναι γνωστό ότι οι μεγάλες ομάδες φτιάχνονται σε μεγάλα γήπεδα ίσως τελικά αυτή η απόφαση να είναι και η πιο σωστή, χρειάζεται όμως

πολύ μεγάλη στήριξη από τον κόσμο. Θεωρώ ότι και το φθηνότερο διαρκείας ακόμα και σε αυτή την δύσκολη οικονομική συγκυρία πρέπει να το αγοράσουν οι ΑΕΚτζήδες, να το χρησιμοποιήσουν, να φθαρεί στα χέρια τους και μετά από κάποια χρόνια θα είναι συλλεκτικής αξίας. Ανεξάρτητα από την τοποθεσία του γηπέδου θεωρώ ότι πρέπει να έχει κόσμο το χάντμπολ, όπως και όλα τα άλλα γήπεδα που θα παίζει η ΑΕΚ. Άνθρωποι σαν τον κ. Λαζόπουλο είναι πρότυπα οράματος για την ΑΕΚ καθώς ανέλαβε την στήριξη ενός αθλήματος που θεωρητικά δεν είναι από τα πλέον δημοφιλή. Το χάντμπολ είναι ο οδηγός μας καθώς πέρυσι μας έδειξε τον δρόμο μέσα από δύσκολα μονοπάτια, ενώ φέτος η ομάδα είναι σούπερ και πιστεύω ότι θα πάει πολύ καλά, δηλαδή θα κάνει το δύο στα δύο στην Ελλάδα και ελπίζω ότι θα έχει και καλή πορεία στην Ευρώπη. Ο κόσμος πρέπει να στηρίξει την ομάδα, να αγοράσει διαρκείας, κίνηση που θα είναι μία επιβράβευση για τους παίκτες για ότι κατάφεραν πέρυσι, ώθηση για όσα θέλουν να πετύχουν φέτος και μία έμμεση ευχαριστία για τον άνθρωπο που ανέλαβε την ομάδα και την πάει συνεχώς μπροστά χωρίς να σκέφτεται τους κόπους και τις δαπάνες» τόνισε.

Καφφάτος: Όλοι διαρκείας γιατί αλλιώς θα έχετε να κάνετε μαζί μου

Ο Δημήτρης Καφφάτος από τη μεριά του τόνισε: «Είναι μια πολύ σημαντική προσπάθεια αυτή που γίνεται και αυτό το γνωρίζουν όλοι όσοι ήταν κοντά στην ομάδα αυτή που έχει πονέσει πραγματικά πολύ για να σταθεί στο επίπεδο που είναι τώρα. Είναι πολύ σημαντικό το ότι σας έχουμε και τώρα δίπλα μας, όπως ήσασταν πάντα δίπλα μας. Σας κάναμε περήφανους, όπως μας κάνατε κι εσείς με την παρουσία σας στο γήπεδο. Αυτή η ομάδα έχει «χτιστεί» φέτος για να πανηγυρίσει πάλι τίτλους. Η ΑΕΚ από εδώ και πέρα πρέπει να ανοίξει τα φτερά της και να κρατήσει τον πήχη ψηλά. Σε αυτό μας βοηθά σίγουρα και η παρουσία του κ. Λαζόπουλου στην ομάδα γιατί μας δίνει δύναμη και ασφάλεια. Θέλω να ευχαριστήσω την φίλη και... μαμά μας. Ελπίδα (σσ. Στεβή) που στάθηκε βράχος δίπλα μας στις δυσκολίες και μας έδωσε όραμα με την παρουσία του κ. Λαζόπουλου. Μέσα σε ένα μήνα άλλαξε όλη τη νοοτροπία της ομάδας» και έδωσε την υπόσχεση ότι: «Θα κάνουμε βήματα ψηλά, θέλουμε να κάνουμε περήφανους τους ΑΕκτζήδες και όλο το ελληνικό χάντμπολ, γιατί κακά τα ψέματα με τέτοιο ρόστερ ίσως αυτή η ΑΕΚ είναι η ομάδα της... δεκαετίας. Πάρτε όλοι διαρκείας γιατί αλλιώς θα έχετε να κάνετε μαζί μου».

Keywords
Τυχαία Θέματα