Αλέξις Σάντσες: Θα συνεχίσω στην Μπαρτσελόνα

16:01 19/4/2013 - Πηγή: AEK365

Δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών εμφανίζουν τον Αλέξις Σάντσες να φεύγει από την Μπαρτσελόνα με προορισμό την Γιουβέντους ωστόσο ο ίδιος ξεκαθάρισε πως θα συνεχίσει στους Καταλανούς μέχρι την λήξη του συμβολαίου του, το 2016.

Σε δηλώσεις του ο Χιλιανός χαφ τόνισε: "Έχω συμβόλαιο με τη Μπαρτσελόνα μέχρι το 2016 και πρόθεσή μου είναι να το εξαντλήσω. Δεν υπάρχει στο μυαλό μου η περίπτωση μεταγραφής, ούτε επιστροφής μου στην Ιταλία. Θα συνεχίσω στη Βαρκελώνη, όπου μαθαίνω

πολλά και βελτιώνομαι συνεχώς, τόσο ως ποδοσφαιριστής, όσο και ως άνθρωπος. Είμαι ικανοποιημένος από την παρουσία μου στην ομάδα. Δεν θα μπορούσα να περιμένω, εξάλλου, μεγαλύτερη συμμετοχή με τόσους καταπληκτικούς συμπαίκτες που έχω".
Ο Αλέξις Σάντσες μίλησε και για το μάθημα ζωής που έχει πάρει αγωνιζόμενος στην Μπαρτσελόνα λέγοντας το εξής: "Όλα τα παιδιά στην ομάδα είναι σεμνά, παρά τους αμέτρητους τίτλους που έχουν κατακτήσει. Αυτό αποτελεί μάθημα ζωής για μένα. Να είσαι τόσο πετυχημένος και όμως να παραμένεις ταπεινός".

Keywords
Τυχαία Θέματα