Άλλαξε η ΑΕΚ, αλλά η ουσία έμεινε ίδια

08:43 3/5/2012 - Πηγή: AEK365

ΜΑΣ ΑΡΕΣΕ:

@ Mετά από καιρό και δεδομένων των πολλών και σοβαρών απουσιών, η ΑΕΚ στάθηκε καλά μέσα στην Τούμπα. Είχε ένα πλάνο, οι παίκτες της πάλεψαν, προσπάθησαν και έπρεπε να φύγουν (βάση απόδοσης) τουλάχιστον με τον βαθμό της ισοπαλίας από το γήπεδο.

@ Ο Ταξιάρχης Φούντας: Μπήκε στην ενδεκάδα από το... πουθενά, λόγω του τραυματισμού του Βάργκας και δεν... αιφνιδιάστηκε. Κάποιος στην ηλικία και μη έχοντας πολλές παραστάσεις μπορεί και να αντιδρούσε διαφορετικά. Αντίθετα ο «μικρός» ήταν σούπερ και ειδικά

στο δεύτερο ημίχρονο έκανε εξαιρετικό παιχνίδι.

ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕ:

@ Το τελικό αποτέλεσμα. Γκολ στο 87' δέχθηκε η ΑΕΚ, ξανά στα τελευταία λεπτά, σε μία στιγμή αδράνειας, χύνοντας την καρδάρα με το γάλα, σε ακόμα ένα παιχνίδι στο τέλος.

@ Το γεγονός ότι η ομάδα έχει σαφέστατο πρόβλημα στο γκολ, φάνηκε και στην Τούμπα. Πρέπει κάποια στιγμή, τις όποιες ευκαιρίες δημιουργεί να τις κάνει γκολ.

@ Ο τραυματισμός του Φούντα και το σοκ όλων να τον βλέπουν στο τέλος να έχει αυτό το λιποθυμικό επεισόδιο.

@ Η απόδοση του Λεονάρντο σε ένα ακόμα ματς ήταν κατώτερη των περιστάσεων. Καλώς ή κακώς η ομάδα περιμένει πολλά από τον Βραζιλιάνο και χθες αν εξαιρέσουμε ένα σουτ στο πρώτο μέρος, ήταν κακός.

Keywords
Τυχαία Θέματα