Αλλάζει την φρουρά του ο Καραμανλής

12:57 6/4/2013 - Πηγή: AEK365

Δημοσίευμα της εφημερίδας ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ αναφέρει πως μετά τις τελευταίες τρομοκρατικές ενέργειες και απειλές που λέγεται ότι δέχτηκε, ο Κώστας Καραμανλής αποφάσισε να αλλάξει τους αστυνομικούς της προσωπικής του φρουράς και να επαναφέρει ορισμένους έμπιστους αξιωματικούς που είχε στην περίοδο της προεδρίας του στην Νέα Δημοκρατία.
Στο πλαίσιο των πρόσθετων μέτρων ασφαλείας

που λαμβάνει ο πρώην πρωθυπουργός είναι και η αντικατάσταση των αλλοδαπών που τον φρουρούσαν από τις εκλογές του 2007 και μετά, έπειτα από αξιόπιστες πληροφορίες για κατασκοπευτικές δράσεις.
Μάλιστα η ασφάλεια του πρώην πρωθυπουργού επανέφερε την παλιά τακτική των επικοινωνιών του, σύμφωνα με την οποία ο ίδιος δεν κάνει χρήση προσωπικού κινητού. αλλά συνομιλεί μέσω κινητών συνεργατών του, ενώ οι επικεφαλής της φρουράς του αλλάζουν διαρκώς τους κλειδάριθμους των σταθερών του τηλεφώνων αποτρέποντας έτσι τις παρακολουθήσεις.
Παράλληλα, επανήλθαν τα μεταβαλλόμενα σχεδιαγράμματα δρομολογίων από και προς τη Ραφήνα και ο Καραμανλής αναγκάστηκε εκ νέου να μην οδηγεί, όπως συνέβαινε κατά το παρελθόν.

Keywords
Τυχαία Θέματα