Αλληλοεξουδετερώθηκαν...

21:27 28/1/2013 - Πηγή: AEK365

ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ 19η αγωνιστική

ΚΕΡΚΥΡΑ-ΑΡΗΣ: 2-2

ΓΗΠΕΔΟ: Ε.Α.Κ. Κέρκυρας

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Α.Σιδηρόπουλος

Σε ένα ματς ζωής και θανάτου με άγρια ομορφιά ο Άρης κατάφερε με ένα γκολ

στα τελευταία λεπτά να πάρει ισοπαλία, 2-2 από την Κέρκυρα αποτέλεσμα που βάζει σε ακόμα δυσκολότερη θέση τους Φαίακες αλλά κρατάει και χαμηλά του Θεσσαλονικείς. Στα αξιοσημείωτα του ματς η αντίδραση του Γιαννιώτα όταν έγινε αλλαγή. Ο νεαρός επιθετικός έφυγε εκνευρισμένος απευθείας για τα αποδυτήρια.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν καλύτερα στο ματς. Απείλησαν με κεφαλιά του Έντερ στο 13' και δύο λεπτά μετά είχε δοκάρι με τον Γκέσιο. Στο 17' όμως ό Άρης πήρε κεφάλι στο σκορ όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ του Ζαραδούκα ο Γιαννίτσης με κοντινή κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Η Κέρκυρα όμως απάντησε άμεσα καθώς στο 24' ο Κυβελίδης με το κεφάλι νίκησε τον Βελλίδη. Από εκεί και πέρα το ματς έγινε κακό με τους Φαίακες να απειλούν στο 45' όταν ο Λεόν έκανε σέντρα σουτ και ο Βελλίδης μπλόκαρε δύσκολα.

Στην επανάληψη η Κέρκυρα ξεκίνησε εντυπωσιακά. Είχε καλή ευκαιρία στο 50' με σουτ του Αγρίτη και τρία λεπτά μετά έκανε το 2-1 με πλασέ του Κυβελίδη. Το γκολ βραχυκύκλωσε πλήρως τον Άρη που στο 58' λίγο έλειψε να δεχθεί ακόμα ένα αλλά ο Ζαραδούκας έκοψε πάνω στην γραμμή μετά το σουτ του Λεόν. Από εκεί και πέρα ο ρυθμός έπεσε και όταν στο 75' αποβλήθηκε ο Παπαστεριανός φάνηκε ότι η Κέρκυρα θα κρατούσε τη νίκη. Στο 80' όμως ο Τάτος έκανε ωραία ενέργεια και έκοψε στον Καραγιάννη που από κοντά έγραψε το 2-2.

ΚΕΡΚΥΡΑ (Α.Μάντζιος): Αναστασόπουλος, Τσουμάνης, Έντερ, Πετρούσης, Μπουκουβάλας, Στάμου (83'Γιάντσης), Αθανασίου (76'Σταμόγιαννος), Λεόν, Αγρίτης, Γκέσιος, Κυιβελίδης.

ΑΡΗΣ (Λ.Αλακαράθ): Βελλίδης, Γιαννίτσης, Οικονομόπουλος, Καζναφέρης, Παπαστεριανός, Ζαραδούκας, Διαμαντάκος (63'Τριανταφυλλάκος), Μαργαρίτης (60'Καραγιάννης), Κοέλιο, Τάτος, Γιαννιώτας (60'Ρένια Άντι).

H ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Keywords
Τυχαία Θέματα