Άλλο ΟΦΗ, άλλο Ολυμπιακός (VIDEO)

09:13 8/3/2015 - Πηγή: AEK365

Στις 21 Ιανουαρίου, ημέρα Τετάρτη, ήταν προγραμματισμένο να διεξαχθεί το παιχνίδι του Πανθρακικού με τον ΟΦΗ για το Κύπελλο Ελλάδος, όμως, λόγω κακοκαιρίας (έντονη βροχόπτωση) ο διαιτητής Κομίνης αποφάσισε την αναβολή του αγώνα. Σύμφωνα με τον ΚΑΠ, κανονικά η αναμέτρηση θα έπρεπε να διεξαχθεί την επόμενη μέρα την ίδια ώρα. Οπως και έγινε!

Ο αγώνας πραγματοποιήθηκε μια μέρα αργότερα (Πέμπτη 22 Ιανουαρίου, 17:15) με τον ΟΦΗ να επικρατεί με 4-0. Τότε, δεν εμφανίστηκε πρόβλημα

με το αποστραγγιστικό σύστημα και η εταιρία ασφάλισης του γηπέδου δεν έβγαλε κάποια ανακοίνωση. Το αξιοσημείωτο είναι πως μετά από ακριβώς 48 ώρες (Σάββατο 24 Ιανουαρίου, 19:30) ο ΟΦΗ έπαιξε κανονικά με τον Ολυμπιακό για τη Super League (έχοντας και ταξίδι από την Κομοτηνή στο Ηράκλειο) και ηττήθηκε με 3-0 από τους Πειραιώτες στην Κρήτη. Χθες που το παιχνίδι του Πανθρακικού με τον Ολυμπιακό αναβλήθηκε λόγω κακοκαιρίας, ο διαιτητής Δελφάκης δεν περίμενε να διεξαχθεί μια μέρα αργότερα και αποφάσισε την επ' αόριστον αναβολή.

Πηγή: sdna.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα