Αλλοπρόσαλλα πράγματα με Παυλή

15:06 8/1/2013 - Πηγή: AEK365

Κάποια πράγματα στην ΑΕΚ είναι εντελώς αλλοπρόσαλλα. Ο Έβαλντ Λίνεν ερχόμενος στην ΑΕΚ δεν είχε στις πρώτες του επιλογές τον Μιχάλη Παυλή. Με τον καιρό η αρχική του άποψη άλλαξε και όχι μόνο άρχισε να υπολογίζει τον 24χρονο επιθετικό, αλλά τον έχρισε και βασικό, πλέκοντάς του μάλιστα το εγκώμιο σε κάποιες δηλώσεις του για το πάθος που βγάζει στο γήπεδο. Όλα αυτά μέχρι τα Χριστούγεννα.

Μετά την επιστροφή από την άδεια ο Παυλή, όμως, βρίσκεται πάλι στο περιθώριο από τον Γερμανό... Απλώς δεν υπολογίζεται! Είναι χαρακτηριστικό ότι στη σημερινή προπόνηση ο Λίνεν έδωσε εντολή στον Παυλή να κάνει προπόνηση με τους «κομμένους». Δηλαδή, παρέα με τους Κοτσαρίδη, Κατσικοκέρη, Αγκιριμπά και Κουρέλλα. Αυτό το τιμ έριξε πολύ τρέξιμο μακριά από τους άλλους συμπαίκτες του και προς το τέλος... ξεμούδιασαν με λίγο μπάλα. Ο Παυλής πάλι, όταν ο Λίνεν έδιωξε στο πεντάλεπτο τον Κατίδη από το δίτερμα, ανέβηκε στο πάνω γήπεδο, έπειτα από εντολή του Γερμανού, και πήρε μέρος στο διπλό με την ομάδα των «αναπληρωματικών». Ίσως στον φορ της ΑΕΚ χρεώνεται το γεγονός ότι μαζί με κάποιους άλλους συμπαίκτες του, γύρισε από τις διακοπές με δύο κιλά παραπάνω...

Κοντολογίς: Από την εξέδρα... βασικός ο Παυλής και από βασικός στους... «κομμένους». Αυτή είναι η... πορεία του όσο ο Έβαλντ Λίνεν είναι στον πάγκο. Και το επίσης αξιοσημείωτο είναι πως εκεί βρίσκεται και ο Κατσικοκέρης. Η ΑΕΚ δηλαδή από εκεί που είχε έξι φορ (Φουρτάδο, Πετρόπουλος, Σταματής, Τσίτας Παυλής, Κατσικοκέρης), τώρα ο Λίνεν δείχνει να υπολογίζει στην ουσία μόνο τους δύο, δηλαδή τον Πετρόπουλο και τον Σταματή!

Keywords
Τυχαία Θέματα