Άλλος ΑΠΟΕΛ με Δώνη

14:02 14/10/2013 - Πηγή: AEK365

Ποδόσφαιρο κατοχής και πρωτοβουλίας από τον ΑΠΟΕΛ θέλει να βλέπει ο Γιώργος Δώνης που στις πρώτες προπονήσεις έδειξε την πρόθεση του να αλλάξουν κάποια πράγματα στον τρόπο παιχνιδιού της κυπριακής ομάδας ενόψει και του αγώνα με τον Ερμή στην επανέναρξη του πρωταθλήματος.
Ήδη ο Δώνης προμηθεύτηκε και παρακολούθησε τα περισσότερα φετινά παιγνίδια του ΑΠΟΕΛ, ωστόσο είναι δύσκολο να εφαρμόσει το πλάνο που έχει στο μυαλό του, από τη στιγμή που οι προπονήσεις πραγματοποιούνται

χωρίς την παρουσία των διεθνών παικτών (Τάσος Κίσσας, Μάριος Αντωνιάδης, Κώστας Αρτυματάς, Κωνσταντίνος Χαραλαμπίδης, Νεκτάριος Αλεξάνδρου και Πιέρος Σωτηρίου).

Οι βασικές δοκιμές αναμένεται να γίνουν την Τετάρτη και την Πέμπτη όταν θα επιστρέψουν όλοι οι ποδοσφαιριστές και τότε ο Έλληνας τεχνικός θα επιδιώξει να δουλέψει σε περισσότερους τομείς και με υψηλότερη ένταση.
Όσον αφορά το ιατρικό δελτίο, εκτός από τον Κρίστιαν Ντα Σίλβα, δεν υπάρχει άλλο πρόβλημα τραυματισμού στον ΑΠΟΕΛ. Ο Βραζιλιάνος θα δοκιμάσει να προπονηθεί πιο εντατικά εντός της εβδομάδας, με στόχο να είναι έτοιμος μέχρι το παιχνίδι με τον Ερμή. Από εκεί και πέρα, οι Γκουστάβο Μαντούκα και Μάριο Μπούντιμιρ ξεπέρασαν τον τραυματισμό τους, όμως προέρχονται από μεγάλη αγωνιστική αποχή.

Keywords
Τυχαία Θέματα