Άλλους τρεις… Κορδέρο!

22:18 28/6/2013 - Πηγή: AEK365

Σήμερα έγιναν γνωστοί οι περιορισμοί που θα υπάρχουν στο νέο πρωτάθλημα και πλέον στην ΑΕΚ έχουν και μια επίσημη εικόνα για το πώς διαμορφώνεται το νέο πρωτάθλημα και ποιος θα είναι ο σχεδιασμός που θα ακολουθήσουν. Να τονίσουμε ότι στην Ένωση τα όσα έγιναν γνωστά ήταν αυτά που περίμεναν, κάτι που σημαίνει πως δεν αλλάζει στο ελάχιστο ο προγραμματισμός που υπάρχει. Τα μεταγραφικά μετά και τη σημερινή σύσκεψη στα Σπάτα μπαίνουν στην τελική τους ευθεία και σύντομα

θα υπάρξουν εξελίξεις.

Η απόφαση που έχει παρθεί είναι να αποκτηθούν τουλάχιστον τρεις ποδοσφαιριστές επιπέδου Κορδέρο, οι οποίοι θα κάνουν την διαφορά. Βάσει του πλάνου που υπάρχει το μεγαλύτερο μέρος του μπάτζετ θα πάει για τον επιθετικό, ο οποίος όλα δείχνουν πως θα προέρχεται από το εξωτερικό. Στην ΑΕΚ θέλουν έναν γκολτζή, που θα μπορεί να βγει... για πλάκα πρώτος σκόρερ τα δύο επόμενα χρόνια και παράλληλα να έχει θέση και στην ομάδα που θα ανέβει στην Σούπερ Λιγκ για να πρωταγωνιστήσει. Εκτός όμως από τον επιθετικό, οι Κιτρινόμαυροι θα αποκτήσουν και έναν ποιοτικό παίκτη για τα άκρα, καθώς και έναν αμυντικό που θα γίνει η «κολόνα» στα μετόπισθεν.

Στόχοι υπάρχουν και έχουν εντοπιστεί και μέσα στην επόμενη εβδομάδα αναμένεται να γίνουν και επίσημες κρούσεις από την ΑΕΚ, προκειμένου να προχωρήσει η στελέχωση της ομάδας και μέχρι τα μέσα Ιουλίου να έχει συμπληρωθεί σχεδόν όλο το ρόστερ της νέας σεζόν.

Keywords
Τυχαία Θέματα