«Άλωσε» το Αγρίνιο κι ελπίζει

17:11 19/2/2012 - Πηγή: AEK365

ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ: 22η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ-ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ 0-0
ΓΗΠΕΔΟ: ΓΗΠΕΔΟ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΥ
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: ΚΟΜΙΝΗΣ (ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ)

Μέσα σε τέσσερις μέρες ο Λεβαδειακός νίκησε για ακόμα μια φορά τον Παναιτωλικό και δείχνει πως έχει ελπίδες για παραμονή στην Σούπερ Λίγκα. Οι Βοιωτοί αυτή την φορά επικράτησαν με 2-0 της ομάδας του Αγρινίου με δύο γκολ

του Σουμπίνιο, ο οποίος έδωσε ένα σημαντικό «τρίποντο» στην ομάδα του. Αυτή η ήττα έφερε μεγάλη γκρίνια στο στρατόπεδο των γηπεδούχων, με χαρακτηριστικό στοιχείο το γεγονός πως οι οπαδοί αποδοκίμασαν την ομάδα του Τάκη Λεμονή και ειδικά τον Χαριστέα.

Μελανό σημείο της αναμέτρησης ο τραυματισμός του Θεοδωρίδη, ο οποίος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, έπειτα από σύγκρουση με τον αντίπαλό του.

Το ματς

Τα πρώτα 20 λεπτά της αναμέτρησης ανάμεσα στον Παναιτωλικό και τον Λεβαδειακό δεν ήταν κάτι ιδιαίτερο με τους γηπεδούχους να βγαίνουν μπροστά κυρίως με τον Μπουμπάλ, αλλά χωρίς να αναπτύσσονται καλά, και τους φιλοξενούμενους να πατούν καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο. Μετά το 30ο λεπτό ο ρυθμός ανέβηκε και από τις δύο ομάδες. Όμως ο Λεβαδειακός ήταν αυτός που συνέχισε να ελέγχει τις κινήσεις του και με τον Ναπολεόνι άνοιξε το σκορ στο 35ο λεπτό, έπειτα από ωραίο ασίστ του Σουμπίνιο. Μέσα σε επτά λεπτά οι Βοιωτοί κατάφεραν να διπλασιάσουν τα τέρματά του με σκόρερ και πάλι τον Ναπολεόνι, ο οποίος μπήκε ανενόχλητος στην περιοχή και βρήκε δίχτυα. Οι οπαδοί που βρέθηκαν στις εξέδρες αποδοκίμασαν τους Αγρινιώτες για το αποτέλεσμα του ημιχρόνου, που τους βουλιάζει κι άλλο στην βαθμολογία.

Στην επανάληψη ο Λεβαδειακός μπήκε με αμυντικές τάσεις. Έπαιξε πιο πίσω και προσπάθησε να βγει στις αντεπιθέσεις για να απειλήσει τον Παναιτωλικό, ο οποίος προσπάθησε να παίξει πιο ορθολογικά και τα κατάφερε, χωρίς ουσιαστικό αποτέλεσμα. Το παιχνίδι δεν γυρνούσε και οι αποδοκιμασίες γίνονταν όλο και πιο έντονες, ειδικά απέναντι στον Άγγελο Χαριστέα. Με αυτό το σκηνικό τίποτα δεν μπορούσε να αλλάξει κι έτσι ο Λεβαδειακός έφυγε από το Αγρίνιο με ένα πολύτιμο «τρίποντο »ενόψει της συνέχειας.

Παναιτωλικός (Τάκης Λεμονής): Τζενάμο, Παλαιολόγος, Άντι, Κούσας, Αναστασιάδης, Μουμίν (46' Θεοδωρίδης), Μητρόπουλος, Ρότσα, Χαριστέας (76' Καραμαλίκης), Μπουμάλ (46' Ακαλέ), Καμάρα.

Λεβαδειακός (Γιώργος Παράσχος): Κυριακίδης, Μουλόπουλος, Σουμπίνιο, Μεντί, Ναπολεόνι (79' Πόποβιτς), Αλεξίου (65' Τομάς), Ζησόπουλος, Κόρμπος, Κουτσόπουλος (70' Βιάνα), Λισγάρας, Μελισσάς.

Keywords
Τυχαία Θέματα