Άλωσε το Μεστάγια... φιλικά η Μίλαν (VIDEO)

09:02 28/7/2013 - Πηγή: AEK365

Η Μίλαν ήταν η νικήτρια (1-2) στο πρώτο παιχνίδι της διοργάνωσης Guinness International Cup με τη Βαλένθια στο Μεστάγια, κάνοντας ποδαρικό στη νέα σεζόν.

Η διοργάνωση Guinness International Cup, στην οποία συμμετέχουν οι Μίλαν, Βαλένθια, Τσέλσι, Έβερτον, Ίντερ, Γιουβέντους και

Λος Άντζελες Γκάλαξι ξεκίνησε με το παιχνίδι των «ροσονέρι» με τις «νυχτερίδες» στο Μεστάγια. Εκεί οι Ιταλοί αναδείχτηκαν νικητές, έπειτα από ένα καλό ματς και τρία τέρματα.

Το σκορ άνοιξε ο Ρομπίνιο στο 22' για να διπλασιάσει τα τέρματα της ομάδας του στο 38' ο Ντε Γιονγκ με γκολάρα έξω από την περιοχή. Στην επανάληψη η ισπανική ομάδα ανέβηκε, πίεσε και μείωσε στο 53' με τον Παρέχο, ενώ είχε και ευκαιρίες για την ισοφάριση, που δεν ήρθε ποτέ. Έτσι, η Μίλαν έκανε ποδαρικό με το... δεξί στη νέα σεζόν δείχνοντας καλά στοιχεία εξ' αρχής, σε αντίθεση με τη Βαλένθια, που έδειξε πως χρειάζεται ακόμα δουλειά.

Οι συνθέσεις

Βαλένθια: Γκουαΐτα (46' Ντιέγκο Άλβες), Περέιρα, Ραμί, Ρικάρντο Κόστα, Ματιέ (63' Γκουαρντάδο, 72' Φέδε), Χάβι Φουέγο (63' Οριόλ), Έβερ (63' Μίτσελ), Παρέχο (63' Μπερνάτ), Φεγκουλί, Ζόνας (63' Βιέρα), Αλκασέρ.

Μίλαν: Αμπιάτι (46' Αμέλια), Αντονίνι, Μεξές, Μπονέρα (71' Τζακάρντο), Κόνσταντ, Ντε Γιονγκ (60' Κριστάντε), Μπόατενγκ (69' Ελ Σαράουι), Νοτσερίνο, Ρομπίνιο (26' Εμάνουελσον), Πόλι (46' Μουντάρι), Πετάνια (83' Νιάνγκ).

Keywords
Τυχαία Θέματα