Αμερικανός έκανε μήνυση στον Ρονάλντο για το «CR7»

12:35 2/8/2014 - Πηγή: AEK365

Το σήμα κατατεθέν του Κριστιάνο Ρονάλντο τα τελευταία χρόνια, το "CR7", βάζει σε μπελάδες τον Πορτογάλο μεσοεπιθετικό καθώς ο Αμερικανός Κρίστοφερ Ρένζι κατέθεσε μήνυση εναντίον του ποδοσφαιριστή της Ρεάλ Μαδρίτης αλλά και μιας εταιρείας εσωρούχων που χρησιμοποιεί το ίδιο σήμα κατατεθέν.
Το 2008, ο Ρένζι έκανε αίτηση στην αμερικανική υπηρεσία κατοχυρώσεων εμπορικών σημάτων και ευρεσιτεχνιών και ένα χρόνο αργότερα εξασφάλισε την άδεια για χρησιμοποίηση του "CR7". Το "CR7" είναι συνδυασμός των αρχικών του ονόματος του Ρένζι και της ημέρας που γεννήθηκε και

επίσης τον χρησιμοποιεί στο ρουχισμό του σε ένα πρόγραμμα γυμναστικής διάρκειας επτά λεπτών.
Ο νομικός εκπρόσωπος του Ρένζι ισχυρίστηκε πως η μήνυση έγινε επειδή η εταιρεία απείλησε τον πελάτη του και επιχείρησε να ακυρώσει το trademark του. Όπως είπε ο νομικός εκπρόσωπος: "Η άλλη πλευρά είπε ότι προσπαθεί να κερδίσει από τη φήμη του Ρονάλντο και δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι για αυτό. Γνώριζα ποιος είναι ο Ρονάλντο και δεν πίστευα ότι το CR7 ήταν κάποιο διάσημο σήμα κατατεθέν".
Η εταιρεία από τη Δανία προσέφερε, σύμφωνα με το νομικό εκπρόσωπο, χρήματα στον Ρένζι προκειμένου να σταματήσει να χρησιμοποιεί το "CR7" αλλά το ποσό χαρακτηρίστηκε "πολύ μικρό".
Η μηνυτήρια αναφορά έχει στόχο ο Ρένζι να αποκτήσει δικαστική αναγνώριση ότι δεν παραβιάζει κάποιο trademark του Ρονάλντο ή της εταιρίας, η οποία προμηθεύει αντρικά εσώρουχα με το "CR7" σε χώρες της Ευρώπης και σύμφωνα με επιστολή που απέστειλε στον Ρένζι, ετοιμάζεται να επεκταθεί και στις ΗΠΑ.

Keywords
Τυχαία Θέματα