«Άμυνα χωρίς ενέργεια και πάθος»

22:23 26/1/2013 - Πηγή: AEK365

Ο Ίκαρος Καλλιθέας υποχρεώθηκε στην 6η ήττα του (95-75 ο Απόλλων Πατρών) σε 7 εκτός έδρας αναμετρήσεις κι ο Δημήτρης Πρίφτης χρέωσε τη νέα αποτυχία στα λάθη της άμυνας. «Συγχαρητήρια στον Απόλλωνα Πατρών για την σπουδαία εμφάνιση και στο Νίκο Βετούλα για την σπουδαία δουλειά. Συγχαρητήρια και στον κόσμο της Πάτρας για την ατμόσφαιρα που δημιουργεί σ' αυτό το γήπεδο. Εμείς προσπαθήσαμε να κάνουμε διάφορα πράγματα στην άμυνα. Απλώς

μας έλειπε το βασικό στοιχείο, η ενέργεια, που πρέπει να έχουμε. Η βάση, δηλαδή, για να παίξουμε οποιαδήποτε αμυντική τακτική. Η ενέργεια, θα έλεγα, συν το πάθος. Βρήκαμε τον Απόλλωνα Πατρών σε μία πολύ καλή ημέρα στο μακρινό σουτ. Πιστεύω ότι μέχρι το τρίτο δεκάλεπτο θα πρέπει να είχε 75% στο τρίποντο. Προσπαθήσαμε να κάνουμε ό,τι μπορούσαμε μέχρι το τέλος. Συνεχίζουμε, το Πρωτάθλημα είναι δύσκολο κι έχει ακόμη σχεδόν ένα γύρο. Με υπομονή και ψυχραιμία» είπε στη συνέντευξη Τύπου ο προπονητής της ομάδος της Καλλιθέας.

Με τη σειρά του, ο Ντάνι Γκίμπσον υπογράμμισε: «Συγχαρητήρια στην ομάδα της Πάτρας. Έπαιξαν ένα καλό παιχνίδι στην έδρα τους. Γνωρίζαμε ότι θα ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, μπαίνοντας σε αυτό το γήπεδο. Οι αντίπαλοί μας έπαιξαν πολύ καλά στην επίθεση. Εμείς προσπαθήσαμε να ανταποκριθούμε αμυντικά και δυσκολευτήκαμε».

Keywords
Τυχαία Θέματα