«Αν ανακατεύεσαι με τα πίτουρα, θα σε φάνε οι κότες»

12:15 19/10/2012 - Πηγή: AEK365

Ένας προπονητής στην Ελλάδα για να επιβιώσει θα πρέπει να πιστεύει στον Θεό και στην Παναγία και να μην ανακατεύεται με τα πίτουρα γιατί θα τον φάνε οι κότες όπως υποστηρίζει ο Άγγελος Αναστασιάδης. Ο Έλληνας τεχνικός υπογράμμισε επίσης πως όσο περνάει ο καιρός το ελληνικό πρωτάθλημα θα γίνεται καλύτερο και πιο ανταγωνιστικό.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Αναστασιάδη στον ραδιοφωνικό σταθμό των Ιωαννίνων "Super FM".
- Για το πρωτάθλημα και την ποιότητά

του: "Νομίζω ότι είναι δύσκολο για τους ανθρώπους που λειτουργούν εκεί. Πρέπει να φτιάξεις πολλά πράγματα, όχι πολύ γρήγορα, αλλά ούτε και πολύ αργά. Μπορείς να δώσεις ώθηση σε πράγματα που έλειπαν τις προηγούμενες χρονιές, μπορείς να στερηθείς πράγματα που είχες τις προηγούμενες χρονιές. Νομίζω ότι είναι ένα πρωτάθλημα που όσο θα περνάει ο χρόνος θα είναι καλύτερο και πιο ανταγωνιστικό, λόγω του ότι υπάρχουν πολλοί νέοι παίκτες και όσο θα περνάει ο χρόνος θα είναι και καλύτεροι. Θα εξαρτηθεί βέβαια και από την ψυχολογία και πως θα συμπεριφερθεί το τεχνικό team, ο κόσμος, η διοίκηση, πολλά πράγματα".
- Για τα "όπλα" επιβίωσης που χρειάζεται ένας προπονητής στην Ελλάδα: "Να πιστεύει στο Θεό και την Παναγιά. Απλά πράγματα. Αν δεν κάνει αυτό, χαιρετίσματα. Αν ανακατεύεσαι με τα πίτουρα θα σε φάνε οι κότες".
- Για τη νέα προσπάθεια του ΠΑΟΚ: "Νομίζω ότι όλα είναι καλά εκεί και θα πάνε μια χαρά. Ο ΠΑΟΚ τα τελευταία 30 χρόνια δεν είχε διοίκηση που να μπορεί να αντεπεξέλθει στις απαιτήσεις. Ήταν διοίκηση για να παίρνει και όχι για να δίνει ή μάλλον δεν μπορούσε να δώσει αυτά που περίμενε ο κόσμος. Πιστεύω ότι τώρα όλα θα γίνουν καλύτερα. Υπάρχει ένας άνθρωπος έντιμος, ένας καλός προπονητής, ο κόσμος και η δυναμική υπάρχει. Απέναντι, εκτός από τον Ολυμπιακό, δεν υπάρχει κάτι άλλο. Ο Παναθηναϊκός έχει μεγάλα προβλήματα, είναι μεγάλη ομάδα, όπως και η ΑΕΚ, αλλά δεν είναι μέσα στη μοίρα των άλλων, όπως ήταν τα προηγούμενα χρόνια. Όλα θα είναι θετικά. Όλος ο κόσμος στην Θεσσαλονίκη και οι απανταχού Θεσσαλονικείς πιστεύουν στην υπέρβαση".
- Για το αν θα βρεθεί σύντομα σε κάποιον πάγκο: "Μην αγχώνεστε γι' αυτά. Εγώ είμαι ευτυχισμένος άμα ξυπνάω το πρωί. Να δώσω λοιπόν τις ευχαριστίες μου στον κόσμο των Ιωαννίνων, τον ευχαριστώ για την αγάπη του. Του ζητώ και πάλι συγνώμη γιατί δεν έκανα αυτά που θα μπορούσα να κάνω".

Keywords
Τυχαία Θέματα