Αν έχεις Ροζίτσκι διάβαινε

00:40 12/11/2011 - Πηγή: AEK365

ΜΠΑΡΑΖ EURO

ΤΣΕΧΙΑ- ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟ: 2-0
Την τύχη να βρεθεί ο Τόμας Ροζίτσκι σε τρελά κέφια είχε η Τσεχία, καθώς ο άσος της Άρσεναλ δημιούργησε με ισάριθμες ασίστ και τα δύο γκολ της ομάδας του, στην νίκη με σκορ 2-0 επί του Μαυροβουνίου, στο πρώτο μεταξύ τους ματς για τα μπαράζ του Euro 2012. Πίλαρ στο 63ο και Σίβοκ στις καθυστερήσεις, οι σκόρερ.
Μετά από ένα σφιχτό πρώτο 15λεπτο οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που δημιούργησαν την πρώτη μεγάλη ευκαιρία, όταν ο Παβίσεβιτς βρήκε τον Βούτσινιτς αλλά ο φορ της Γιουβέντους αστόχησε από κοντινή απόσταση. Λίγο πριν συμπληρωθεί το ημίωρο οι Τσέχοι απάντησαν όταν ο σταρ της ομάδας, Τόμας Ροζίτσκι τροφοδότησε τον Πέκχαρτ, ο οποίος όμως δεν κατάφερε να νικήσει τον Μπόζοβιτς. Το πρώτο μέρος κύλησε με τους Τσέχους να έχουν την υπεροχή και την κυκλοφορία της μπάλας, δίχως ωστόσο, να καταφέρουν να ανοίξουν το σκορ.
Στην επανάληψη οι Τσέχοι μπήκαν αποφασισμένοι να πάρουν το πλεονέκτημα ενόψει του επαναληπτικού και οι προσπάθειες τους καρποφόρησαν, όταν στο 63ο λεπτό ο καλύτερος του γηπέδου, Ροζίτσκι τροφοδότησε τον Πίλαρ που νίκησε τον Μπόζοβιτς και έκανε το 1-0. Στα επόμενα λεπτά η πίεση των γηπεδούχων ήταν ασφυκτική και δημιούργησαν αρκετές ευκαιρίες από τον 70ο έως το 80ο λεπτό χωρίς ωστόσο να διευρύνουν το υπέρ τους σκορ. Στο τελευταίο πεντάλεπτο οι φιλοξενούμενοι πίεσαν για την ισοφάριση. Ωστόσο οι Τσέχοι κρατούσαν το καλό για το τέλος και ο στο 92ο ο Ροζίτσκι βρήκε αυτή τη φορά τον Σίβοκ που έγραψε το τελικό 2-0 και έθεσε την ομάδα του ως αδιαφιλονίκητο φαβορί για την πρόκριση στα τελικά.
ΤΣΕΧΙΑ: Τσεχ, Γκεμπρεσελασιέ, Κάντλετς, Σίβοκ, Ροζίτσκι, Πουντιλ, Πλασίλ, Πίλαρ, Γίρασεκ, Πέκχαρτ, Ρέζεκ.
ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟ: Μπόζοβιτς, Παβίσεβιτς, Γιοβάνοβιτς, Τζούκοβιτς, Σάβιτς, Βούκσεβιτς, Πέκοβιτς, Ντρίγκιτς, Γιόβετιτς, Βούτσινιτς, Νταμιάνοβιτς.

Keywords
Τυχαία Θέματα
  • Δημοφιλέστερες Ειδήσεις AEK365