«Αν είχε τον Δέλλα ο Κουτρουμπής...»

12:40 28/9/2012 - Πηγή: AEK365

Για την κατάσταση των Κουτρουμπή, Αρκούδα, τους οποίους και είχε παίκτες στην Καλλιθέα, μίλησε ο τεχνικός Νίκος Παντέλης. Σε συνέντευξή του στο Sentra Fm αναφέρθηκε και στην αγωνιστική κατάσταση που βρίσκεται η ΑΕΚ, όπως και για άλλα θέματα. Αναλυτικά είπε:

Για το φετινό πρωτάθλημα της Football League: «Θα είναι πιο δύσκολο. Από τη μία, λόγω νομοθεσίας,

πολλοί νεαροί παίκτες πήγαν στην Α' εθνική κι έτσι οι έμπειροι ήρθαν στη Β' εθνική, ενώ με τις τρεις ομάδες που μπήκαν, ο βαθμός δυσκολίας ανεβαίνει. Θα είναι ίσως το πιο συναρπαστικό πρωτάθλημα των τελευταίων χρόνων».

Για την Καλλιθέα και τον στόχο της: «Πρώτος στόχος οποιασδήποτε ομάδας είναι να γίνει ομάδα, να παίξει καλό ποδόσφαιρο, να έχουν οι παίκτες χημεία και μετά μπαίνουν οι στόχοι. Πέρυσι η Καλλιθέα δεν ξεκίνησε με πρωταγωνιστικούς στόχους. Εγώ ήρθα τον Δεκέμβρη και η ομάδα ήταν 8η-9η. Μέσα από τη συνέπεια της διοίκησης στο οικονομικό και με την κατάλληλη χημεία, από το πουθενά μπορώ να πω, φτάσαμε να χαθεί η άνοδος στον πόντο. Το μείον που έχουμε φέτος είναι πως χάθηκε αυτή η χημεία γιατί 7-8 βασικοί παίκτες έφυγαν. Φτιάχνουμε μια καινούρια ομάδα, ήρθαν καλοί και ποιοτικοί παίκτες, αλλά πρέπει να βρούμε χημεία. Είμαι αισιόδοξος, αλλά δεν ξέρω αν θα επαναλάβουμε την περσινή πορεία».

Για το «βαρύ» πρόγραμμα με τα συνεχόμενα ματς:«Το πρωτάθλημα έχει 40 παιχνίδια, υπάρχει και το Κύπελλο και αν παίξει και στα πλέι οφ, θα φτάσεις τα 50. Θα παίζουμε τρία παιχνίδια την εβδομάδα. Για παράδειγμα τώρα που ξεκινάμε παίζουμε Κυριακή, Τετάρτη και Κυριακή, με το καλημέρα. Πρέπει να έχεις πολύ μεγάλο ρόστερ, αλλά και ποιοτικό για να μπορείς να διαχειριστείς την κούραση. Στην Καλλιθέα έχουμε έναν κορμό 13-14 παικτών και συνολικά έχουμε 27 ποδοσφαιριστές, αλλά τα 8-9 παιδιά είναι για πρώτη φορά στη Β' εθνική. Και μπορεί να είναι ταλέντα, αλλά θα τα κάψεις αν τα βάλεις όλα μαζί. Υπάρχουν και τα ταξίδια, καθώς λίγες είναι οι ομάδες που θα πάνε με αεροπλάνο. Θα ταξιδεύουμε με πούλμαν 6-7 ώρες να πας και άλλες τόσες να γυρίσεις και αμέσως μετά θα έχεις παιχνίδι».

Για την κατάσταση της ΑΕΚ, όπου πήγαν από την Καλλιθέα οι Αρκούδας και Κουτρουμπής:«Και οι δύο είναι πολύ καλοί ποδοσφαιριστές και είχα την τύχη να τους κάνω εγώ επαγγελματίες. Το μείον στην ΑΕΚ γενικά είναι πως δεν έχει στον βασικό κορμό έμπειρους ποδοσφαιριστές. Ο Κουτρουμπής θα γίνει πάρα πολύ καλός στόπερ, αλλά αν ήταν πέρυσι στην ΑΕΚ με τον Δέλλα, η εξέλιξή του θα ήταν πολύ καλύτερη. Στην άμυνα της ΑΕΚ ο μόνος έμπειρος, χωρίς όμως να παίζει πολλά χρόνια, είναι ο Κοντοές. Η διαφορά με τον Πανιώνιο είναι πως για παράδειγμα στον χώρο του κέντρου υπάρχουν οι Γουνδουλάκης, Μενδρινός, Ρόβας και είναι πιο εύκολο να ρολάρει αγωνιστικά μια τέτοια ομάδα. Είναι σωστά αυτά που λέει ο Μαύρος, πως έπαιξε κι εκείνος 16 χρόνων στην ΑΕΚ, αλλά είχε δίπλα του ιερά τέρατα. Τώρα δεν υπάρχουν τέτοιοι παίκτες. Γιατί για μένα δεν υπάρχουν πιτσιρικ

Keywords
Τυχαία Θέματα