«Αν μας τον κάνουν δώρο, θα τον πάρουμε»

20:51 7/1/2012 - Πηγή: AEK365

Τα πάνω-κάτω έφερε ο Νίκος Καραγεωργίου στη συνέντευξη Τύπου μετά το ματς του Εργοτέλη με το Νέο Πανιώνιο. Ο Έλληνας τεχνικός διέψευσε το φημολογούμενο ενδιαφέρον των κρητικών για τον Φρανθίσκο Χαβίτο λέγοντας πως δεν υπάρχουν τα χρήματα προκειμένου να αποκτηθεί ο παίκτης με την μορφή δανεισμού.

«Ο Εργοτέλης δεν έχει την ικανότητα να κάνει μεταγραφές. Πρώτη φορά ακούω για Χαβίτο. Αν μας κάνουν δώρο έναν ποδοσφαιριστή, θα τον πάρουμε. Διαφορετικά δεν έχουμε την δυνατότητα να πάρουμε κάποιον παίκτη. Αν έρθει και μας πει κάποιος ότι εγώ θα τον πληρώσω, τότε θα τον πάρουμε. Διαφορετικά δεν

παίρνουμε ποδοσφαιριστή», δήλωσε χαρακτηριστικά ο έμπειρος τεχνικός.

Στη συνέχεια σχολίασε την εικόνα της ομάδας του στο ματς με το Νέο Πανιώνιο:

«Πήραμε τρεις βαθμούς και κερδίσαμε δίκαια. Ήταν μια αγχωτική νίκη και θα πρέπει να είμαστε πιο συγκεκριμένοι σε τέτοιου είδους περιπτώσεις ώστε να σημειώνουμε τα γκολ και να απελευθερώνεται η ομάδα ακόμα περισσότερο. Προερχόμασταν από μια ήττα που δυσκόλεψε τα πράγματα. Τίποτα παραπάνω, κερδίσαμε τρεις βαθμούς και συνεχίζουμε γιατί έχουμε μπροστά μας ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι».

Τέλος, αναφέρθηκε ξανά στις επιστροφές ποδοσφαιριστών: «Η εικόνα της ομάδας θα βελτιωθεί όταν επιστρέψουν όλοι οι ποδοσφαιριστές. Τώρα κερδίζουμε γιατί πρέπει να κερδίσουμε όλα τα παιχνίδια και με προσπάθεια που είναι παραπάνω από τις δυνάμεις κάποιων. Για να αλλάξει η εικόνα μας και να γίνει ο Εργοτέλης η ομάδα που γνωρίζαμε θα πρέπει να επιστρέψουν οι ποδοσφαιριστές μας».

Keywords
Τυχαία Θέματα