«Αν μείνω να δω ποιος θα μου ζητήσει συγγνώμη»

13:32 13/5/2013 - Πηγή: AEK365

Η ήττα στον τελικό του Κυπέλλου Αγγλίας έδωσε αφορμή για να αυξηθούν τα δημοσιεύματα που θέλουν τον Ρομπέρτο Μαντσίνι να απομακρύνεται από τον πάγκο της Μάντσεστερ Σίτι στο τέλος της σεζόν με τον ίδιο να στρέφεται κατά των δημοσιογράφων και να αναρωτιέται αν κάποιος από αυτούς θα του ζητήσει συγγνώμη σε περίπτωση που μείνει στην ομάδα.

Σε δηλώσεις του ο προπονητής της Μάντσεστερ Σίτι, Ρομπέρτο Μαντσίνι, τόνισε: "Εδώ και μήνες γράφεται και ακούγεται ως πληροφορία πως θα απολυθώ, πως θα με διώξουν. Αν, τελικά, παραμείνω στην θέση μου όλα αυτά τα δημοσιεύματα θα αποδειχθούν βλακώδη. Να

δω αν κάποιος από όσους έγραψαν αυτά τα πράγματα θα ζητήσει συγγνώμη".
Για την παραμονή του στην ομάδα, ο Ιταλός τεχνικός δήλωσε: "Τα πάντα θα έχουν ξεκαθαρίσει σε δυο εβδομάδες. Την ερχόμενη Κυριακή ολοκληρώνεται το πρωτάθλημα και μετά θα συζητήσω με την διοίκηση του συλλόγου και θα πάρουμε τις αποφάσεις μας. Πάντως, είμαι σίγουρος πως συνεργάζομαι με σοβαρούς ανθρώπους οι οποίοι θα μου δώσουν την ευκαιρία να συνεχίσω το έργο μου στην Μάντσεστερ Σίτι".
Μάλιστα ο Μαντσίνι πρόσθεσε με νόημα πως "αν με διώξουν, σημαίνει πως μέχρι σήμερα δεν έχω καταλάβει απολύτως τίποτα, ούτε για την ομάδα, ούτε για τον σύλλογο, ούτε για τους συνεργάτες μου".

Keywords
Τυχαία Θέματα