Αναχωρεί η Εθνική

17:23 13/6/2012 - Πηγή: AEK365

Το δικό της... φίνις στο εφετινό Ευρωπαϊκό Λιγκ ετοιμάζεται να κάνει η Εθνική ανδρών που την Πέμπτη (14/6, 13:55) αναχωρεί για τη Δανία, εκεί όπου το διάστημα 15-17/6 θα διεξαχθεί το 4ο τουρνουά και πιο συγκεκριμένα στο Γκεντόφτε που αποτελεί προάστιο της Κοπεγχάγης.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα έχει για πρώτη φορά στη σύνθεσή της τους Τζούριτς και Ασπιώτη, οι οποίοι σε σχέση με το προηγούμενο τουρνουά του Ισραήλ, έλαβαν τις θέσεις των Θ. Παπαδημητρίου και Καρυπίδη.

Η Εθνική θα αντιμετωπίσει κατά σειρά Ισραήλ, Δανία και

Ισπανία, έχοντας ως στόχο μερικά θετικά αποτελέσματα και κυρίως τη βελτίωση της αγωνιστικής εικόνας της, αφού θα είναι και το τελευταίο τουρνουά που θα λάβει μέρος, καθώς δεν θα αγωνιστεί στη Σλοβακία, όπου «κλείνει» ο όμιλος (22-24/6).

Αναλυτικά η 12άδα: Γιάννης Τακουρίδης, Δημήτρης Ριζόπουλος, Χρήστος Μπέλος, Γιώργος Πετρέας, Παναγιώτης Πελεκούδας, Κώστας Στιβαχτής, Θάνος Τερζής, Αχιλλέας Παπαδημητρίου, Μιχάλης Σαρικεϊσογλου, Μενέλαος Κοκκινάκης, Αναστάσιος Ασπιώτης και Δημήτρης Τζούριτς.

Τους παίκτες και τους Ομοσπονδιακούς προπονητές Αλέκο Λεώνη και Σωτήρη Δρίκο θα συνοδεύουν ο τιμ μάνατζερ και στατιστικολόγος της ομάδας, Παναγιώτης Κουντουρίδης, ο φροντιστής, Ρήγας Ρηγόπουλος και ο φυσιοθεραπευτής Γιώργος Παπαγεωργίου. Μαζί με την ομάδα θα ταξιδέψει και ο δημοσιογράφος, απεσταλμένος του ΠΣΑΤ, Παναγιώτης Αντωνόπουλος.

Οι αγώνες θα διεξαχθούν στο γήπεδο: «Kildeskovshallen Adolphsvej» και το πρόγραμμα έχει ως εξής:

Παρασκευή15/6
Ελλάδα - Ισραήλ 15:30

Σάββατο 16/6
Ελλάδα - Δανία 17:30

Κυριακή 17/6
Ισπανία - Ελλάδα 17:30

Keywords
Τυχαία Θέματα