Αναχωρεί η Μέρκελ για τη Γερμανία

19:14 9/10/2012 - Πηγή: AEK365

Στο αεροδρόμιο οδεύει αυτή τη στιγμή η αυτοκινητοπομπή της Άνγκελα Μέρκελ, για να πάρει το αεροπλάνο της επιστροφής για τη Γερμανία.

Νωρίτερα, η Ανγκελα Μέρκελ και ο πρωθυπουργός Αντ.Σαμαράς συνάντησαν στο Hilton

δώδεκα εκπροσώπους από όλο το φάσμα της ελληνικής επιχειρηματικής δραστηριότητας, αλλά και Γερμανούς επιχειρηματίες, που ταξίδευσαν στην Ελλάδα μαζί με την Καγκελάριο.

Την εκδήλωση οργάνωσε η γερμανική πρεσβεία και τις δώδεκα προσκλήσεις έλαβαν οι:

Ο πρόεδρος του ΣΕΒ κ. Δημήτρης Δασκαλόπουλος, ο πρόεδρος του Ελληνογερμανικού Επιμελητηρίου κ. Μιχάλης Μαϊλλης, οι τραπεζίτες Γιώργος Ζανιάς (Εθνική), Νίκος Νανόπουλος (Eurobank), o διευθύνων σύμβουλος του ΟΤΕ κ. Μιχάλης Τσαμάζ, ο διευθύνων σύμβουλος της ΔΕΗ κ. Αρθούρος Ζερβός, ο επιχειρηματίας κ. Δημήτρης Κοπελούζος, ο κ. Νίκος Φρουζής πρόεδρος του συνδέσμου φαρμακευτικών επιχειρήσεων, ο διευθύνων σύμβουλος της Boss στην Ελλάδα κ. Bairon Herzberg, ο διευθύνων σύμβουλος της Siemens Hellas κ. Πάνος Ξυνής, ο διευθύνων σύμβουλος της Hochtief Hellas κ. Joahim Kochling, και ο επικεφαλής του Zeus Capital κ. Στέλιος Ζαβός.

Επίσης συμμετείχαν και εκπρόσωποι γερμανικών επιχειρήσεων που ταξίδευσαν στην Ελλάδα μαζί με την Καγκελάριο της Γερμανίας.

Η ελληνική αλλά και η γερμανική πλευρά μιλούν για συνάντηση με μεγάλο ειδικό βάρος, καθώς σε αυτή μπορούν να μπουν οι βάσεις για επενδύσεις γερμανικών κεφαλαίων στην Ελλάδα.

Keywords
Τυχαία Θέματα