Ανακατεύει την τράπουλα ο Δώνης

11:37 30/10/2013 - Πηγή: AEK365

Ο αγώνας με τον Απόλλωνα είναι πολύ μεγάλης σημασίας για το ΑΠΟΕΛ, που καλείται να πάρει τη νίκη για να δώσει συνέχεια σε μια δυναμική αντεπίθεση. Τα αγωνιστικά προβλήματα είναι πολλά, κυρίως στην αμυντική γραμμή, αφού ο Ολιβέιρα συμπλήρωσε κάρτες, ο Αντωνιάδης τραυματίστηκε στην Γαλλία, ενώ οι Μπόρδα και Αμορίν αποκόμισαν προβλήματα τραυματισμών στο ντέρμπι με την Ανόρθωση και για την ώρα είναι αμφίβολοι.
Ο Γιώργος Δώνης φυσιολογικά προβληματίζεται,

καθώς κινδυνεύει να πάει στο σημαντικό ντέρμπι του Τσιρείου χωρίς κεντρικό αμυντικό. Τις επόμενες ημέρες θα ξεκαθαρίσει αν θα προλάβει κάποιος από τους δύο αμφίβολους, ωστόσο ο Ελλαδίτης τεχνικός είναι υποχρεωμένος να σχεδιάσει τα πλάνα του έχοντας εναλλακτικές επιλογές.
Μια από τις επιλογές για την άμυνα είναι ο Νούνο Μοράις, ο οποίος επιστρατεύτηκε και στο παρελθόν στο κέντρο της άμυνας και τα πήγε περίφημα. Απ' εκεί και πέρα ο προπονητής του ΑΠΟΕΛ θα πρέπει να βγάλει να ανακατέψει την τράπουλα, αν δεν υπολογίζει ούτε τον Αμορίν, ούτε τον Μπόρδα.
Όσον αφορά τα διοικητικά, ο Πρόδρομος Πετρίδης είναι έτοιμος για να υποβάλει συνδυασμό στην εκλογική συνέλευση. Μερικά από τα ονόματα που αυτήν τη στιγμή βλέπουν με θετική προσέγγιση την επιστροφή του στον προεδρικό θώκο είναι οι Γιώργος Ξιναρής, Βάσος Ηλιάδης, Χάρης Λοϊζίδης, Κυριάκος Ζιβανάρης. Ο Πετρίδης είχε συνάντηση και με οπαδούς, στο πλαίσιο της ενημέρωσης για τις προθέσεις του.

Keywords
Τυχαία Θέματα