Ανακοινώνεται ο Τρινκιέρι για την Εθνική μπάσκετ

12:50 2/1/2013 - Πηγή: AEK365

Ο Αντρέα Τρινκιέρι θα είναι, εκτός απροόπτου, ο νέος ομοσπονδιακός προπονητής της εθνικής ομάδας μπάσκετ με τις ανακοινώσεις να απομένουν για την επισημοποίηση της συνεργασίας και την πρόεδρο της Καντού να αποκαλύπτει την συμφωνία.
Συγκεκριμένα, σε δηλώσεις του στην ιταλική εφημερίδα "Corriere di Como", η Άννα Κρεμασκόλι τόνισε: "Είμαστε υπερήφανοι και είναι τιμή μας που ο Αντρέα Τρινκιέρι επελέγη να είναι προπονητής της Εθνικής Ελλάδας. Πρόκειται για μια από τις σημαντικότερες ομάδες

της Ευρώπης. Τον υποστηρίξαμε και του δώσαμε την δυνατότητα εκείνος να έχει τον τελευταίο λόγο, γιατί είμαστε πεπεισμένοι ότι μπορεί να προπονεί τόσο εμάς, όσο και την Εθνική. Το μοντέλο ενός προπονητή που δουλεύει σε εθνική ομάδα δούλεψε καλά τα τελευταία χρόνια με τον Σέρτζιο Σκαριόλο στην Ισπανία και τον Σιμόνε Πιανιτζάνι στην Ιταλία".

Τις επόμενες μέρες η Ομοσπονδία μπάσκετ θα ανακοινώσει την πρόσληψη του νέου ομοσπονδιακού τεχνικού, Αντρέα Τρινκιέρι, με το συμβόλαιο να έχει διάρκεια 1+1 χρόνια ενώ συνεργάτες του Ιταλού προπονητή θα είναι ο Δημήτρης Παπανικολάου, ο Γιώργος Λημνιάτης και ο Ηλίας Καντζούρης.

Keywords
Τυχαία Θέματα