Ανακοίνωση Σ. Φ. ΑΕΚ Μυτιλήνης

20:50 9/10/2011 - Πηγή: AEK365

Αδέρφια Αεκτζήδες γεια και χαρά σας. Οι πιο πολλοί θα ξέρουν ότι τα χρόνια της Ελληνικής επανάστασης οι προγονοί μας είχαν ένα ρητό που έλεγε «καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή παρά σαράντα χρόνια σκλαβιάς και φυλακής» Θούριος του Ρήγα. Έτσι λοιπόν αδέρφια και με την ΑΕΚΑΡΑ ΜΑΣ, καλύτερα λύση πρωτοδικείου παρά αυτό το πράγμα που

ζούμε. Ξέρω ότι θα διαφωνήσουν πολλοί μαζί μας και ότι είναι σαν λύση σκληρή.

Όμως έτσι είναι και έτσι πρέπει να γίνει. Ίσως να είναι και ένας μοχλός πίεσης την ύστατη ώρα κάποιος επιφανής Αεκτζής να σώσει την ομάδα. Αν όχι τότε σίγουρα μετά την υπαγωγή της σε μια τέτοια κατάσταση και αν καθαρίσει από χρέη όλο και κάποιος μπορεί να ενδιαφερθεί. Με το υπάρχων καθεστώς δεν υπάρχει γιατρειά και απλά περιμένουμε έναν προαναγγελθέντα θάνατο.

Η ομάδα παραπαίει και αγωνιστικά εκτός από οικονομικά. Το βλέπετε και οι σφαλιάρες δεν θα αργήσουν να έρθουν. Καλύτερα να είναι μια απόφαση της ΑΕΚ παρά να διασύρεται σε όλα τα επίπεδα από τους αντιπάλους της. Εμείς πάντα θα στεκόμαστε πλάι της όπως και στο μπάσκετ. Αυτά προς το παρόν και περιμένουμε το ματς με το διορισμένο πρωταθλητή για εξιλέωση έστω παροδική.

Με το κο ΑΠΟΤΥΧΙΜΕΝΕΘ δεν θα ασχοληθούμε για 2 λόγους πρώτον ήταν απλήρωτος και δεύτερον θα μπορούσε να μας κάνει ζημιά τύπου ΦΕΡΕΡ. Μπράβο του έδειξε ότι τιμά την ομάδα αλλά έργο δεν είδαμε. Αν δεν είχε υλικό που δεν έχει πράγματι έπρεπε να τα βροντήξει από το καλοκαίρι ας είναι όμως.

Ας ελπίσουμε σε καλύτερες μέρες. Να περνάτε καλά

Keywords
Τυχαία Θέματα