Ανακοινώθηκε και το υπόλοιπο καστ του True Detective! (ΦΩΤΟ)

11:26 25/11/2014 - Πηγή: AEK365

Το ΗΒΟ επιτέλους ανακοίνωσε μερικά ακόμα ονόματα ηθοποιών για τη δεύτερη σεζόν της σειράς True Detective. Όπως αναμενόταν μιας από τους ηθοποιούς είναι η Ρέιτσελ ΜακΆνταμς, ενώ ανακοινώθηκαν ακόμα τα ονόματα της Κέλι Ρέιλι και του Τέιλορ Κιτς.

Μάλιστα, το κανάλι έδωσε και αναλυτικές περιγραφές του ρόλου του καθενός:

Η Ρέιτσελ ΜακΆνταμς θα υποδύεται την Άνι Μπεζεριδις, μια ντεντέκτιβ του γραφείου του σερίφη στην Βεντούρα που η ασυμβίβαστη δεοντολογία της την θέτει

απέναντι από άλλους συναδέρφους, αλλά και από το σύστημα που υπηρετεί.

Ο Τέιλορ Κιτς (Savages) υποδύεται τον Πολ Γούντραγκ, έναν βετεράνο πολέμου και αξιωματικό του μηχανοκίνητου τμήματος αστυνομικών της Καλιφόρνιας, ο οποίος προσπαθεί να ξεφύγει από ένα δύσκολο παρελθόν και τις φήμες για ένα σκάνδαλο που δεν έγινε ποτέ.

Τέλος, η Κέλι Ρέιλι (Σέρλοκ Χολμς) θα υποδύεται την Τζόρνταν τη σύζυγο του Φρανκ Σέιμον (τον οποίο υποδύεται ο Βινς Βον), μια πρώην ηθοποιό β' κατηγορίας που συμμετέχει πλήρως στις επιχειρήσεις του συζύγου της.

Θυμίζουμε ότι έως τώρα είχαν ανακοινωθεί μόνο τα ονόματα των Κόλιν Φάρελ και Βινς Βον. Πλέον με την ανακοίνωση αυτή φτάνουμε κοντά στην ολοκλήρωση του βασικού καστ της σειράς. Οι ρόλοι του Κόλιν Φάρελ και του Βινς Βον είχαν ανακοινωθεί ως εξής:

Ο Κόλιν Φάρελ θα υποδυθεί τον συμβιβασμένο ντεντέκτιβ Ρέι Βελκόρο, ο οποίος διχάζεται μεταξύ της υψηλής θέσης του σε ένα διεφθαρμένο αστυνομικό τμήμα και τον αρχηγό της μαφίας στον οποίο ανήκει.

Από την άλλη, ο Βινς Βον θα υποδυθεί τον Φρανκ Σέμιον, έναν εγκληματία καριέρας ο οποίος κινδυνεύει να χάσει την «αυτοκρατορία» του, όταν η νόμιμη επιχείρησή του απειλείται από την δολοφονία του συνέταιρού του.

Τα δύο πρώτα επεισόδια θα τα σκηνοθετήσει ο Τζάστιν Λιν, σκηνοθέτης των Fast and the Furious και αναμένεται να κυκλοφορήσουν το καλοκαίρι, ενώ η παραγωγή της σειράς έχει ήδη ξεκινήσει.

Keywords
Τυχαία Θέματα