«Ανάσα» για Γλυφάδα

22:52 21/1/2012 - Πηγή: AEK365

Σπουδαία νίκη απέσπασε ο Κεραυνός Γλυφάδας κόντρα στην Προοδευτική. Η ομάδα του Μουράτ Σεροπιάν κέρδισε με το εντυπωσιακό 4-2 την ομάδα του Μαργαρίτη Χατζιαλέξη σε ένα ματς που θα μπορούσαν να είχαν μπει περισσότερα τέρματα.

Ο Κεραυνός Γλυφάδας είχε πολλές ευκαιρίες στα πρώτα λεπτά με αποκορύφωμα το χαμένο πέναλτι του Καζαντζή στο 20'Το σκορ άνοιξε για τους γηπεδούχους ο Καραχάλιος στο 22' ενώ ο Παπανικόλας στο 30' ισοφάρισε με ωραίο σουτ. Οι φιλοξενούμενοι, μάλιστα, ανέτρεψαν το σκορ με τον Σούφλα να ευστοχεί από τα έντεκα βήματα. Ένα λεπτό πριν τη λήξη του πρώτου μέρους ο Καραχάλιος

και πάλι ισοφάρισε για την ομάδα της Γλυφάδας.

Στην επανάληψη οι παίκτες του Σεροπιάν συνέχισαν να πιέζουν προκειμένου να πετχύνουν ένα τέρμα που θα τους δώσει και πάλι το προβάδισμα και το κατάφεραν με τον Ταραλίδη ο οποίος στο 69' με ωραία εκτέλεση φάουλ έκανε το 3-2. Το "κερασάκι" στη τούρτα έβαλε ο Βαλερινάνος ο οποίος στο 86' έδωσε διαστάσεις θριάμβου στη νίκη των γηπεδούχων.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΑΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ (Μουράτ Σεροπιάν): Χώνος, Παπαδήμας (87’ Αγκιρίμπα), Παραράς, Κολοτούρος, Τσαμουρλίδης, Τσιάτσιος, Ταραλίδης, Βασιλόγιαννης, Βαλεριάνος, Καραχάλιος (68’ λ.τρ. Στρατάκης), Καζάντζης (59’ Κάμπας).

ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ(Μαργαρίτης Χατζηαλέξης): Μπαντίκος, Χαλκιάς, Παπανικόλας, Βασιλάκος (37’ Κουμεντάκος), Καλαϊτζίδης (73’ Ερρίκος), Σάμιος (79’ Μπερνιδάκης), Αλεξίου, Σούφλας, Μηνάς, Σουλελές, Λύγκος.

Υπολογίσιμη δύναμη έδειξε ότι αποτελεί στον 2ο όμιλο ο Οικονόμος ο οποίος επικράτησε του Τυρνάβου με 1-0. Οι γηπεδοούχοι υπέστησαν την πρώτη εντός έδρας ήττα και την συνεχόμενη στο πρωτάθλημα.

Οι νεοφώτιστοι διαχειρίστηκαν εξαιρετικά το ματς, εκμεταλλεύθηκαν τις αδυναμίες που παρουσίασαν στο παιχνίδι τους οι γηπεδούχοι και έφυγαν δικαίως θριαμβευτές από το γειτονικό ντέρμπι της Θεσσαλίας. Το "χτύπημα" του Μπανούση στο 36' αποδείχθηκε αρκετό για την ομάδα της Τσαριτσάνης, παρά την εύλογη πίεση που δέχθηκε στο β', διάστημα στο οποίο οι Τυρναβίτες ανέβασαν... στροφές, χωρίς όμως να καταφέρουν να φτάσουν στο πολυπόθητο γκολ της ισοφάρισης.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΤΥΡΝΑΒΟΣ(Μιχάλης Ζιώγας): Καραναστάσης, Γεωργαντζιάς (42' Λάππας), Μάγγος, Κουβελάς (46' Κράββαρης), Τσορμπατζίδης, Τζέκος, Ιακωβάκης, Τσούκαλος, K. Σκούπρας, Σουλίδης, Αντωνόπουλος.

ΟΙΚΟΝΟΜΟΣ (Γιώργος Καλτέκης): Πίτκας, Πούτας, Οικονόμου, Μπανούσης, Νικούλης (86' Φλώρος), Μπαλής (64' Παλάσκας), Παπαϊωάννου, Καράμπελας (46' Κουλτσιάκης), Καραγιάννης, Τσιανάκας, Λέβναϊτς.

Keywords
Τυχαία Θέματα