Μαγεία στο Σαν Σεμπαστιάν

15:23 3/3/2013 - Πηγή: AEK365

ΙΣΠΑΝΙΑ ΛΑ ΛΙΓΚΑ- 26η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΡΕΑΛ ΣΟΣΙΕΔΑΔ-ΡΕΑΛ ΜΠΕΤΙΣ: 3-3

ΓΗΠΕΔΟ: Ανοέτα

Σοσιεδάδ και Μπέτις διαφήμισαν το ποδόσφαιρο στο Σαν Σεμπαστιάν με το ματς να τελειώνει ισόπαλο, 3-3. Οι Βάσκοι μπήκαν πολύ δυνατά στο ματς. Σκόραραν στο 22' με τον Γκρισμάν, γκολ που κακώς ακυρώθηκε για οφάσιντ και είχαν δοκάρι με τον Αγκιρέτσε επτά λεπτά μετά. Η Μπέτις όμως πάγωσε το "Ανοέτα" στο 30' όταν με τον Χόρχε Μολίνα έκανε το 0-1. Εκπληκτικό το ματς και στο δεύτερο μέρος. Ο Παμπόν στο 49' έδωσε προβάδισμα δύο γκολ στους "μπέτικος" και στη συνέχεια ακολούθησε η επαναφορά της Ρεάλ. Μείωσε στο 51' με τον Βέλα και έκανε το 2-2 πέντε λεπτά μετά με τον Ινίγκο Μαρτίνεθ. Στο 62' ο Τσάμπι Πριέτο με εύστοχο χτύπημα πέναλτι ολοκλήρωση την ανατροπή. Μόλις τέσσερα λεπτά μετά η Μπέτις έκανε το 3-3 με τον Παμπόν.

Ρ.ΣΟΣΙΕΔΑΔ: Μπράβο, Κάρλος Μαρτίνεθ, Μικέλ, Ινίγκο Μαρτίνεθ, Ντε λα Μπέγια, Μαρκέλ, Θουρουτούθα, Τσάμπι Πριέτο, Βέλα, Γκρισμάν, Αγκιρέτσε.

Ρ.ΜΠΕΤΙΣ: Αντριάν, Άνχελ, Μάριο, Αμάγια, Νάτσο, Κάνιας, Μπενιάτ, Κάμπελ (72'Νόνο), Χουάν Κάρλος, Παμπόν, Χόρχε Μολίνα.

ΜΑΛΑΓΑ-ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ: 0-0

ΓΗΠΕΔΟ: Ροσαλέδα

Δεν έβγαλε νικητή το ματς στην Ανδαλουσία όπου Μάλαγα και Ατλέτικο έμειναν στο 0-0. Καλύτεροι οι γηπεδούχοι είχαν καλή ευκαιρία με τον Ντεμικέλις στο 18ο λεπτό ενώ απείλησαν και με τον Ουέλινγκτον στο 77'.

ΜΑΛΑΓΑ: Καμπαγέρο, Γκάμεθ, Ντεμικέλις (62'Λουγκάνο), Ουέλινγκτον, Αντούνες, Τουλαλάν, Πιαθόν, Πορτίγιο, Ίσκο (63'Σεμπάστιαν Φερνάντες), Χοακίν (66'Ιτούρα), Σάντα Κρουζ.

ΑΤΛΕΤΙΚΟ Μ.: Κουρτουά, Χουανφράν, Μιράνδα, Γκοδίν, Φιλίπε Λουίς, Μάριο Σουάρες, Κόκε, Αρντά, Ροντρίγκες (67'Ραούλ Γκαρθία), Ντιέγκο Κόστα (62'Αντριάν), Φαλκάο.

ΓΡΑΝΑΔΑ- ΜΑΓΙΟΡΚΑ: 1-2
Γήπεδο: Νουέβο Λος Κάρμενες

Με γκολ του Χέμεντ στο 95' η Μαγιόρκα πήρε πολύτιμη νίκη με 1-2 μέσα στο «Λος Κάρμενες» επί της Γρανάδα και παρότι παραμένει κάτω από τη ζώνη του υποβιβασμού, οι ελπίδες της για σωτηρία αναπτερώνονται!
Η Γρανάδα, που με τη σειρά της παραμένει κοντά στη ζώνη του υποβιβασμού αλλά σταθερά πάνω από αυτήν, μπήκε πιο δυνατά στο ματς, ελέγχοντας την κατοχή και προσπαθώντας με υπομονή να προσεγγίσει την εστία του Αουάτ. Στο 7', μια απευθείας εκτέλεση φάουλ του Νολίτο κατέληξε στα χέρια του Ισραηλινού τερματοφύλακα, αλλά δύο λεπτά αργότερα ο άσος των Ανδαλουσιανών δεν αστόχησε. Έπειτα από ωραία ενέργεια και σέντρα του Χουάνμα Ορτίθ από τα δεξιά, άνοιξε με κεφαλιά το σκορ.

Η απάντηση της Μαγιόρκα όμως ήταν άμεση. Στο 12' ο Ζιοβάνι Ντος Σάντος έβγαλε από τα αριστερά τη σέντρα-έτοιμο γκολ προς τον Αλφάρο, ο οποίος με τον Τόνιο εξουδετερωμένο έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Μετά το γκολ της ισοφάρισης ηΜαγιόρκα κατάφερε να ισορροπήσει το ματς, αφήνοντας στη Γρανάδα μια σχετικά ανούσια κατοχή και στο 21' πήγε να χτυπήσει ξανά, αλλά ο Τόνιο με θεαματική επέμβαση σταμάτησε τον Βίκτορ. Οι δύο ομάδες ζήτησαν από ένα πέναλτι, με τον διαιτητή να μην ασχολείται και στο 41' ο Νολίτο, κορυφαίος των Ανδαλουσιανών στο πρώτο μέρος, έφτασε κοντά στο δεύτερο γκολ, αλλά ο Αουάτ σταμάτησε με το πόδι την προσπάθειά του.

Έπειτα από ένα ισορροπημένο δεκάλεπτο στο δεύτερο μέρος, η Γρανάδα ανέβασε στροφές. Στο 55' ο Αράντα εκμεταλλεύτηκε το κενό στην άμυνα των Νησιωτών, έφυγε σε γρήγορη αντεπίθεση, αλλά το σουτ του κατέληξε στην εξωτερική πλευρά των δικτύων. Στο 57' ο Αουάτ μπλόκαρε αποφασιστικά την επικίνδυνη σέντρα του Αράντα προ του Ιγκάλο. Στο 61' ο Αουάτ σταμάτησε τον Αράντα, η μπάλα στρώθηκε στον Νιγηριανό, ο οποίος με τον τερματοφύλακα ουσιαστικά εξουδετερωμένο σούταρε πάνω από τα δοκάρια. Η Γρανάδα απάντησε στο 63'. Ο Ντος Σάντος βρήκε τον Βίκτορ στο σημείο του πέναλτι, με τον επιθετικό της Μαγιόρκα να πιάνει ένα δυνατό σουτ και τον Τόνιο να αποκρούει εντυπωσιακά.

Στο 75' ήταν ξανά η σειρά του Αουάτ να κλέψει την παράσταση, αποκρούοντας εντυπωσιακά την κεφαλιά του Ελ Αραμπί, που είχε περάσει ως αλλαγή, ενώ στο επόμενο λεπτό ο επόπτης έκοψε λανθασμένα τετ-α-τετ του Ντος Σάντος για οφσάιντ. Μια κεφαλιά του Αράντα στο 79' πέρασε λίγο άουτ. Η Γρανάδα ήταν πιο απειλητική στα τελευταία λεπτά, είχε 65% κατοχή, ωστόσο στο 85' ο Χέμεντ είχε τρομερή ευκαιρία να «κλέψει» τη νίκη, με τον Τόνιο να βγαίνει πάνω του και την μπάλα να κυλάει αργά στο δοκάρι! Τελικώς, το γκολ της λύτρωσης ήρθε στο 95', όταν μετά από κόρνερ από τα αριστερά, ο Χέμεντ πήρε την κεφαλιά και έδωσε το έναυσμα για τους τρελούς πανηγυρισμούς των φιλοξενούμενων!

ΓΡΑΝΑΔΑ: Τόνιο, Σικέιρα, Μάινθ, Λόπεθ, Μπουονανότε (87' Τόριε), Ορτίθ, Νολίτο (66' Μπραχίμι), Ρίκο, Ρέθιο, Ιγκαλό (73' Ελ Αράμπι), Αράνδα.

ΜΑΓΙΟΡΚΑ: Αουάτ Χάτον, Νούνιες, Κονσεϊσάο, Λούνα, Τισόνε (81' Μέρκεθ), Μαρτί, Πίνα, Βίκτορ (71' Χέμεντ), Άλφαρο (86' Περέιρα), Ντος Σάντος.

ΕΣΠΑΝΙΟΛ-ΒΑΓΙΑΔΟΛΙΔ: 0-0

ΓΗΠΕΔΟ: Κορνεγιά ελ Πρατ

Κακό ματς στη Βαρκελώνη όπου Εσπανιόλ και Βαγιαδολίδ έμειναν στο 0-0. Οι γηπεδούχοι είχαν την υπεροχή στο πρώτο μέρος χωρίς όμως να την εκμεταλλευτούν με την επανάληψη να είναι απογοητευτική.

ΕΣΠΑΝΙΟΛ: Κασίγια, Χάβι Λόπεθ, Κολότο, Έκτορ Μορένο, Καπντεβίλα, Βίκτορ Σάντσεθ, Ραούλ Ροντρίγκεθ (38'Κρίστιαν Γκόμεθ), Λόνγκο (46'Γουακάσο), Βερντού, Σιμάο, Σέρχιο Γκαρθία.

ΒΑΓΙΑΔΟΛΙΔ: Ντάνι Ερνάντεθ, Ρουκάβινα, Σερένο, Ρουέδα, Μπαλενθιάγα, Λάρσον, Άλβαρο Ρούμπιο, Ομάρ, Μπουένο (67'Όσκαρ), Μανούτσο Γκονσάλβες (80'Χάβι Γκέρα).

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Keywords
Τυχαία Θέματα