Γιουβέντους σε κρίση…

15:27 13/1/2013 - Πηγή: AEK365

SERIE A'- 20η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΣΑΜΠΝΤΟΡΙΑ- ΜΙΛΑΝ: 1-1
Γήπεδο: Λουίτζι Φεράρις

Την ευκαιρία να πλησιάσει τις Ευρωπαϊκές θέσεις έχασε η Μίλαν, που κόλλησε στο 0-0 με την Σαμπντόρια.

Μόλις στο 5ο λεπτό ο Αμπιάτι είπε όχι σε σουτ του Ντε Σιλβέστρι όπως έκανε και στο 7' σε προσπάθεια αυτή τη φορά του Πόλι. Ο Αμπιάτι συνέχισε να κατεβάζει ρολά και απέκρουσε και το σουτ του Έντερ στο 12', ενώ στο 20' ο Αμπροζίνι έκοψε σωτήρια τον Γκασταλντέλο. Στο 32' η Μίλαν είχε το πρώτο της καλό σουτ με τον Μοντολίβο και τον Ρομέρο

να απομακρύνει, ενώ στο 43' το πλασέ του Μπόγιαν έφυγε μόλις άουτ.

Στο 46' ο Ρομέρο είπε όχι σε σουτ του Νιάνγκ, ενώ στο 48' ο Σαπάτα παραλίγο να πετύχει αυτογκόλ μετά από σέντρα τυ Εστιγκαρίμπια. Στο 61' ο Αμπιάτι είπε όχι σε σουτ του Εστιγκαρ΄ξμπια και στο ίδιο λεπτό ο Ρομέρο σταμάτησε τον Μπόατενγκ, ενώ στο 63' και στο 66' οι Ικάρντι και Ντε Σιλβέστρι αστόχησαν από καλές θέσεις. Στο 80' ο Φλαμινί αστόχησε από καλή θέση.

ΣΑΜΠΝΤΟΡΙΑ: Ρομέρο, Γκασταλντέλο, Παλόμπο, Κόστα, Ομπιάνγκ, Πόλι (78' Τισόνε), Κρτσίσιτς (88' Μουστάφι), Ντε Σιλβέστρι, Εστιγκαρίμπια (70' Σοριάνο), Έντερ, Ικάρντι.

ΜΙΛΑΝ: Αμπιάτι, Ντε Σίλιο, Σαπάτα, Κονστάντ, Μεσές, Αμπροζίνι (25' Φλαμινί), Μοντολίβο, Μπόατενγκ, Νιάνγκ, Ελ Σααραουί (66' Ρομπίνιο), Μπόγιαν (87' Νοτσερίνο).

ΠΑΡΜΑ-ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ: 1-1
Γήπεδο: Ένιο Ταρντίνι

Χωρίς νίκη για 2ο σερί ματς έμεινε η Γιουβέντους που κόλλησε στο 1-1 με την Πάρμα και πλέον απειλείται από τη Λάτσιο.

Στο 4ο λεπτό μετά από κόρνερ, ο Παλέτα δεν μπόρεσε από κοντά να στείλει την μπάλα στα δίχτυα, ενώ στο 17' ο Μιράντε είπε όχι σε σουτ του Κουαλιαρέλα. Στο 19' ήταν η σειρά του Μπουφόν να σταματήσει τν Μπελφοντίλ, ενώ στο 21' ο ίδιος παίκτης δεν μπόρεσε από κοντά να σκοράρει. Στο 29' το σουτ του Πογκμπά έφυγε λίγο άουτ, ενώ στο 39' ο Μιράντε απέκρουσε το σουτ του Τζιοβίνκο. Ο γκολκίπερ της Πάρμα είπε όχι σε νέο σουτ του Παντοΐν στο επόμενο λεπτό, ενώ και στο 41' απέκρουσε το πλασέ του Κουαλιαρέλα.

Τη λύση για τη Γιουβέντους έδωσε ο Αντρέα Πίρλο με απ' ευθείας φάουλ στο 52' με την μπάλα να βρίσκει και στον Μπιαμπιανί και να καταλήγει στα δίχτυα της Πάρμα. Στο 65' το σουτ του Κουαλιαρέλα ανησύχησε τον Μιράντε, αλλά στο 77' ο Σανσόνε με όμορφο σουτ έκανε το 1-1.

ΠΑΡΜΑ: Μιράντε Τζακάρντο, Παλέτα, Σαντακρότσε, Μπιαμπιανί, Μαρκιόνι (82' Άκουα), Βαλντές, Παρολο, Γκόμπι, Αμάουρι (68' Σανσόνε), Μπελφοντίλ.

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ: Μπουφόν, Μπαρτζάλι, Μπονούτσι, Κάσερες, Λιχτστάινερ, Βιδάλ, Πίρλο, Πογκμπά, Παντοΐν (65' Ντε Τσέλιε), Τζιοβίνκο, Κουαλιαρέλα (68' Βούτσινιτς).

ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ- ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ: 3-1
Γήπεδο: Φρίουλι

Ευρώπη βλέπει δειλά δειλά η Ουντινέζε η οποία επικράτησε με 3-1 της Φιορεντίνα που καταρρέει.

Στο 15' ο Βαλέρο έβγαλε για τον Γιόβετιτς, που δεν βρήκε καλά την μπάλα μέσα από την περιοχή, ενώ στο 20' ο Βαλέρο εκτέλεσε το φάουλ, η μπάλα βρήκε στο δοκάρι, στη συνέχεια στον Μπρκιτς και κατέληξε στα δίχτυα της Ουντινέζε. Οι γηπεδούχοι ανέβασαν στροφές και έφτασαν στην ισοφάριση στο 45ο λεπτό με το πέναλτι του Αντόνιο Ντι Νατάλε.

Στο 51' ο Παντέλι είπε όχι σε σουτ του Ακουιλάνι, ενώ στο 60' το σουτ του Βαλέρο έφυγε άουτ. Στο αμέσως επόμενο λεπτό ο Λιάγιτς αστόχησε εξ επαφής, αλλά στο 66' ο Ντι Νατάλε με όμορφο σουτ έκανε το 2-1 για την Ουντινέζε. Και πριν προλάβει να συνέλθει η Φιορεντίνα, δέχτηκε κι άλλο γκολ στο 67'. Ο Μουριέλ βρέθηκε μέσα στην περιοχή και με άπιαστο πλασέ νίκησε τον Νέτο. Μάλθστα στο 83' η Ουντινέζε είχε και δοκάρι με τον Μπάστα.

ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ: Μπρκιτς (40' Παντέλι), Ερτό, Ντανίλο, Ντομίτσι, Μπάστα, Περέιρα (46' Άλαν), Πίντζι, Λατσάρι, Πασκουάλε, Μουριέλ (77' Σίλβα), Ντι Νατάλε

ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ: Νέτο, Τόμοβιτς (71' Τόνι), Ροντρίγκες, Σάβιτς, Κουαδράδο (77' Ρομούλο), Μιλιάτσιο, Ακουιλάνι, Βαλέρο, Πασκουάλ, Γιόβετιτς, Λιάγιτς (79' Σεφέροβιτς)

ΛΑΤΣΙΟ- ΑΤΑΛΑΝΤΑ: 2-0
Γήπεδο: Ολίμπικο

Μεγάλη νίκη με 2-0 πέτυχε η Λάτσιο επί της Αταλάντα και πλησίασε τη Γιουβέντους στους τρεις βαθμούς.

Πάρα πολύ κακό το ματς στο πρώτο ημίωρο με την πρώτη καλή φάση να έρχεται στο 37' για την Αταλάντα. Συγκεκριμένα ο Μπρίβιο έκανε όμορφο σουτ, με τον Μαρκέτι να απομακρύνει, ενώ στο 59' ο Κονσίλι απέκρουσε το σουτ του Ερνάνες.

Στο 62' ο Κανίνι έκοψε το σουτ του Φλοκάρι και στοπ επόμενο λεπτό ο Καρμόνα έδιωξε πάνω στη γραμμή την κεφαλιά του Μάουρι. Τελικά η πίεση της Λάτσιο απέφερε καρπούς στο 6'. Ο Φλοκάρι κατέβασε με το χέρι την μπάλα και την έστειλε από κοντά στα δίχτυα αλλά ο ρέφερι δεν είδε τίποτε και το γκολ μέτρησε κανονικά. Στο 76' ο Κονκό έχασε μεγάλη ευκαιρία, αλλά στο 78' ο Μπρίβιο με αυτογκόλ έκανε το 2-0 για τη Λάτσιο. Η Αταλάντα έχασε και τον Καρμόνα στο 82' με κόκκινη κάρτα.

ΛΑΤΣΙΟ: Μαρκέτι, Κονκό, Μπιάβα, Σιανί, Ράντου, Λεντέσμα, Λούλιτς (46' Τσάνα), Καντρέβα (46' Φλοκάρι), Ερνανες, Μάουρι, Κλόζε (85' Καβάνδα).

ΑΤΑΛΑΝΤΑ: Κονσίλι, Μποναβεντούρα, Στεντάρντο, Κανίνι, Καρμόνα, Γκιόργκι (80' Πάρα), Κιγκαρίνι, Μπρίβιο, Ραϊμόντι, Μοράλες (72' Ντε Λούκα), Ντένις (84΄Ραντοβάνοβιτς).

ΚΑΛΙΑΡΙ- ΤΖΕΝΟΑ: 2-1
Γήπεδο: Ις Αρένα

Μεγάλη νίκη με 2-1 πέτυχε η Κάλιαρι επί της Τζένοα και ξέφυγε από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Στο 7ο λεπτό ο Αβράμοφ απέκρουσε εντυπωσιακά το σουτ του Μποριέλο, ενώ στο επόμενο λεπτό ο Μανφρεντίνι πρόλαβε κι έκοψε τον Ναϊνγκολάν. Στο 17' η Κάλιαρι έφυγε σε ιδανική κόντρα, αλλά το σουτ του Ιμπαρμπό κόντραρε κι έφυγε σε κόρνερ, ενώ στο 25' ο Αβράμοφ απέκρουσε τα σουτ του Μπερτολάτσι. Στο 34' το σουτ του Αβελάρ πέρασε λίγο άουτ, ενώ και στο 38' ο Μπερτολάτσι αστόχησε από καλή θέση.

Η Τζένοα μπήκε δυνατά στην επανάληψη και άνοιξε το σκορ στο 48ο λεπτό. Ο Πιζάνο μπήκε στην περιοχή και με όμορφο σουτ νίκησε τον Αβράμοφ. Ωστόσο η Κάλιαρι αντέδρασε άμεσα και ισοφάρισε στο 55' με κοντινό σουτ του Σάου, ενώ στο 57' το σουτ του Πιστσιτέλα πέρασε άουτ. στο 61' ο Ριμπέιρο έχασε το άχαστο από κοντά και στο 63' το σουτ του Μπερτολάτσι πέρασε άουτ, ενώ στο 75' ο Φρέι είπε όχι σε σουτ του Σάου. Τη νίκη στην Κάλιαρι έδωσε ο Κόντι με κεφαλιά στο 82' μετά από σέντρα του Αβελάρ. Μάλιστα στο 83' η Τζένοα έχασε και τον Σέιμουρ με κόκκινη κάρτα ενώ στο 90' ο Κούτσκα είχε δοκάρι.

ΚΑΛΙΑΡΙ: Αβράμοφ, Αβελάρ, Αστόρι, Ροσετίνι, Πιζάνο, Κόντι, Έκνταλ (82' Νενέ), Ντεσένα (56' Ριμπέιρο), Ναϊνγκολάν, Σάου (87' Καζαρίνι), Ιμπαρμπό.

ΤΖΕΝΟΑ: Φρέι, Γκράνβιστ, Αντονέλι, Μανφρεντίνι, Μορέτι, Ματουζάλεμ (58' Σέιμουρ), Κούτσκα, Ρόσι (46' Πιστσιτέλα), Πιζάνο, Μπερτολάτσι (73' Φλόρες), Μποριέλο.

ΝΑΠΟΛΙ- ΠΑΛΕΡΜΟ: 3-0
Γήπεδο: Σαν Πάολο

Εύκολη νίκη με 3-0 πέτυχε η Νάπολι επί της Παλέρμο και πλησιάζει στην κορυφή.

Στο 7ο λεπτό ο Ντε Σάνκτις απέκρουσε εντυπωσιακά το σουτ του Ντοσένα, ενώ στο 27' το διαγώνιο σουτ του Μοργκανέλα πέρασε μόλις άουτ. Στο επόμενο λεπτό όμως, η Νάπολι άνοιξε το σκορ, καθώς ο Χ¨αμσικ έβγαλε τη σέντρα και ο Μάτζιο με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Ουϊκανί. Και πριν προλάβει να συνέλθει η Παλέρμο, δέχτηκε και 2ο γκολ στο 35'. Ο Ινλέρ έκλεψε την μπάλα έξω από την περιοχή, απέφυγε τον Μπαρέτο και με όμορφο σουτ έκανε τα 2-0. η Παλέρμο θα μπορούσε να μειώσει στο 38', αλλά το σουτ του Μπαρέτο σταμάτησε στο δοκάρι της Νάπολι, ενώ στο 42' το σουτ του Καβάνι έφυγε εκατοστά άουτ.

Στο 46' το σουτ του Χάμσικ πέρασε ελάχιστα έξω, ενώ στο 73' ο Ινσίνιε με όμορφο σουτ έκανε το 3-0. Στο 77' ο Ντε Σάνκτις είπε όχι σε σουτ του Μίκολι, ενώ στη συνεχεία δεν υπήρξε άλλη καλή φάση.

ΝΑΠΟΛΙ: Ντε Σάνκτις, Γκαμπερίνι, Μπρίτος (79' Φερνάντες), Καμπανιάρο, Μπεχράμι, Χάμσικ (87' Ρ.Ινσίνιε), Σουνίγκα, Ινλέρ, Μάτζιο, Καβάνι, Πάντεφ (68' Ινσίνιε).

ΠΑΛΕΡΜΟ: Ουικανί, Αρόνικα, Φον Μπέργκεν, Μοργκανέλα, Γκαρσία, Μπαρέτο, Ντοσένα, Μπριέντζα (65' Ντιμπάλα), Ανσελμό, Αρέβαλο (55' Ντονάτι), Μπουντάν (46' Μίκολι).

ΚΑΤΑΝΙΑ- ΡΟΜΑ: 1-0
Γήπεδο: Άντζελο Μασιμίνο

Μεγάλη νίκη με 1-0 κόντρα στη Ρόμα για την Κατάνια, που ανεβαίνει.

Η Ρόμα είχε δύο πολύ καλά σουτ στο 10' και στο 13' με τον Ντέστρο, χωρίς να καταφέρει να σκοράρει όμως, ενώ και στο 26' είχε ακόμη ένα καλό πλασέ με την μπάλα να ξύνει το δοκάρι του Αντουχάρ. Στο 35' και στο 36' ο Φλορέντζι είχε δύο άστοχα σουτ ενώ στο 39' ο Μπράντλεϊ δεν μπόρεσε να βρει την μπάλα μέσα στην μικρή περιοχή. Η Ρόμα συνέχισε να πιέζει και στο 42' είχε ακόμη μια καλή ευκαιρία με τον Μαρκίνιο να μη βρίσκει στόχο από κοντά.

Η Κατάνια πίεσε στην επανάληψη και στο 62' ο Γκόμες με όμορφη λόμπα νίκησε τον Γκοϊγκοετσέα κι έκανε το 1-0. στη συνέχεια η Ρόμα προσπάθησε να απαντήσει χωρίς όμως αποτέλεσμα.

ΚΑΤΑΝΙΑ: Αντουχάρ, Λεγκροτάλιε, Σπόλι, Μαρκέζε, Μπελούτσι, Αλμιρόν, Σαλιφού (61' Παλιαλούνγκα), Ίζκο, Γκόμες (78' Ρικιούτι), Μπεργκέσιο, Μπαριέντος.

ΡΟΜΑ: Γκοϊγκοετσέα, Μπουρδίσο, Πίρις (57' Μαρκίνιος), Κάσταν, Μπαλτζαρέτι, Ταχτσίδης, Φλορέντζι, Μπράντλεϊ, Μαρκίνιο (71' Ντόντο), Λαμέλα, Ντέστρο.

ΤΟΡΙΝΟ- ΣΙΕΝΑ: 3-2
Γήπεδο: Ολυμπιακό στάδιο Τορίνο

Τεράστιας σημασίας νίκη πέτυχε η Τορίνο με 3-2 κόντρα στη Σιένα και απομακρύνθηκε από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Με γκολ από τα αποδυτήρια ξεκίνησε η Τορίνο που άνοιξε το σκορ μόλις στο 5'. Οι Ντ'Αμπρόζιο και Τσέρτσι συνδυάστηκαν όμορφα, η μπάλα έφτασε στον Μπρίγκι κι εκείνος έκανε από κοντά το 1-0. η Σιένα ωστόσο μείωσε με τον Ρετζινάλντο στο 32', αλλά στο 38' ο Μπιάνκι έβαλε ξανά την Τορίνο μπροστά στο σκορ. Μάλιστα στο 45+1' ο Τσέρτσι έκανε 3 τα γκολ της Τορίνο, αλλά στο 75' ο Παολούτσι μείωσε σε 3-2 για την Σιένα. Η Σιένα έχασε απίστευτη ευκαιρία να ισοφαρίσει στο 79', αλλά ο Ροζίνα έχασε πέναλτι.

ΤΟΡΙΝΟ: Ζιλέ, Ντ'Αμπρόζιο, Ντι Τσεζάρε, Ροντρίγκες, Κάσερες, Μπάσα, Μπρίγκι, Τσέρτσι, Μπίρσα (80' Σούτσιου), Μπιάνκι, Σανσόνε (80' Μετζιορίνι).

ΣΙΕΝΑ: Πέγκολο, Νέτο, Πάτσι, Φελίπε, Βαλιάνι (41' Παολούτσι), Βεργκάσολα, Μπελμοντέ (56' Σέστου), Μπολτζόνι (73' Ντέλα Ρόκα), Ντελ Γκρόσο, Ροζίνα, Ρετζινάλντο.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Keywords
Τυχαία Θέματα