Ανάσα στο Περιστέρι για ΠΑΟ

21:27 27/1/2013 - Πηγή: AEK365

ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ 19η αγωνιστική

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: 1-2

ΓΗΠΕΔΟ: Δημοτικό Περιστερίου

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Δ.Θάνος

Σημαντικό διπλό για τον Παναθηναϊκό που επικράτησε με 2-1 του Ατρομήτου και πήρε βαθιά βαθμολογική αλλά και ψυχολογική ανάσα. Το ματς έκρινε ένα τραγικό λάθος του Γιαννούλη από το οποίο οι "πράσινοι" άνοιξαν το σκορ. Κακός ο Ατρόμητος με τον Παναθηναϊκό να δείχνει καλά στοιχεία στην επανάληψη.

Παγωμένη

σούπα το πρώτο μέρος με ένα σουτ του Σο που εξουδετέρωσε ο Σο στο 3ο λεπτό και μετά το χάος. Ο Πίτου Γκαρσία είχε ένα απογοητευτικό σουτ από καλή θέση στο 38' και λίγο πριν τη λήξη του ημιχρόνου ο Δημούτσος δοκίμασε το πόδι του, η μπάλα βρήκε στον Σεϊταρίδη και κατέληξε κόρνερ.

Ο Παναθηναϊκός μπήκε καλύτερα στην επανάληψη και αφού απείλησε στο 52' με τον Τοτσέ επτά λεπτά μετά κατάφερε να σκοράρει. Μετά από τραγικό λάθος του Γιαννούλη που γύρισε λάθος την μπάλα ο Τοτσέ έκλεψε και έδωσε τον Ζέκα που σε κενή εστία δεν δυσκολεύτηκε να σκοράρει. Στο 78' οι "πράσινοι" εδραίωσαν τη νίκη τους όταν ο Τοτσέ γύρισε ωραία μέσα στην περιοχή και σούταρε, ο Ιτάνζ έδιωξε και ο Μπουμσόνγκ από κοντά έκανε το 2-0. Ο Μαρίνος στο 83' είχε ένα καλό σουτ με την μπάλα να περνά ελάχιστα πάνω από τα δοκάρια. Ο Ατρόμητος κατάφερε να μειώσει στο 90' με τον Καραμάνο αλλά ήταν αργά για να πετύχει κάτι καλύτερο.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Ν.Αναστόπουλος): Ιτάνζ, Σκόνδρας, Φυτανίδης, Γιαννούλης, Ταυλαρίδης, Πίτου, Επστάιν, Σουμπίνιο (66'Μπρίτο), Δημούτσος, Κούτσι, Ιγκλέσιας (68'Ουντόζι)

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Φάμπρι): Καρνέζης, Σεϊταρίδης, Βύντρα, Σπυρόπουλος (46'Μαρίνος), Ζέκα, Σισοκό (89'Φουρλάνος), Βιτόλο, Τοτσέ, Σο, Καζιγιάμα (65'Μαυρίας), Μπουμσόνγκ

Keywords
Τυχαία Θέματα