ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ 2011: Ο Δεκέμβρης της ΑΕΚ

22:56 31/12/2011 - Πηγή: AEK365

Το 2011 πλησιάζει προς το τέλος του. Μία χρονιά που είχε πολλά άσχημα για την αγαπημένη μας ομάδα, αλλά και κάποιες πολύ καλές στιγμές, όπως η επιστροφή στους τίτλους, μετά από 9 χρόνια. Το aek365.gr συνεχίζει την ανασκόπηση του έτους που μας... αποχαιρετά

Οι αγώνες του μήνα

Ένα καλό σερί, που φέρνει την ΑΕΚ στην κορυφή της βαθμολογίας, αλλά και στην πρώτη της φετινή ευρωπαϊκή νίκη, σταματάει στο Περιστέρι.

Σε αυτό το διάστημα η Ένωση κερδίζει την Κέρκυρα και τον ΠΑΣ στο ΟΑΚΑ, παίρνει «διπλό» στην Αυστρία, αλλά χάνει από τον Ατρόμητο. Ωστόσο, στο τελευταίο παιχνίδι του 2011 κλείνει καλά τον χρόνο, όταν και προκρίνεται στην επόμενη φάση του Κυπέλλου, με νίκη στην Καλαμάτα.

Το επεισόδιο

Η ΑΕΚ κερδίζει στις δικαστικές αίθουσες τον Μάκη Ψωμιάδη και αποκτάει... προβάδισμα ενόψει της τελικής απόφασης, για τα ασφαλιστικά μέτρα που έχει καταθέσει κατά των στενών συγγενικών του προσώπων. Ο νομικός εκπρόσωπος της ΠΑΕ, Χάρης Οικονομόπουλος, καταθέτει το αίτημα της προσωρινής διαταγής, «δένει» καλά την υπόθεση και λίγες μέρες αργότερα το δικαστήριο το κάνει δεκτό, δεσμεύοντας την περιουσία των παιδιών του Ψωμιάδη. Ήδη έχουν εντοπιστεί 31 εκατ. ευρώ στους λογαριασμούς τους και στην ΑΕΚ ευελπιστούν πως πολύ σύντομα θα μπορούν να βάλουν χρήματα στα ταμεία τους.

Το θέμα του μήνα

Του προηγούμενους μήνες είχε φανεί πως η κινητοποίηση για εύρεση λύσης στο διοικητικό, είχε γίνει βασική προϋπόθεση της διοίκησης. Όσες προτάσεις ενδιαφέροντος είχαν έρθει στο προσκήνιο από εταιρίες ή επιχειρηματίες, έπεσαν στο... κενό. Ωστόσο, η πρώτη -φαινομενικά- σοβαρή προσφορά που κατατίθεται επίσημα στην ΑΕΚ, είναι του επιχειρηματία που έχει ως εκπρόσωπό του τον Γιάννη Βλάχο.

Ο δικηγόρος αποκαλύπτει το ενδιαφέρον του πελάτη του στη Γ.Σ. της 3ης Δεκεμβρίου και ζητάει 45 μέρες προθεσμία για να εξετάσει τα βιβλία της ΠΑΕ. Μία μέρα αργότερα, με δηλώσεις του στο aek365.gr τονίζει πως αν τα στοιχεία που έχει συγκεντρώσει, ταυτίζονται με αυτά που του έχει δώσει η ΑΕΚ, η υπόθεση θα προχωρήσει. Οι ημέρες περνάνε και το όνομα του ανθρώπου που εκπροσωπεί δεν γίνεται γνωστό. Ισραηλινοί ή Άραβες ή Παλαιστίνιοι επιχειρηματίες, είναι αυτοί που φέρεται να βρίσκονται από πίσω, ωστόσο τίποτα δεν επιβεβαιώνεται από την ΠΑΕ.

Στις 28 του μήνα υπάρχει η τακτική Γ.Σ. και εκεί αποκαλύπτονται τρεις ακόμα προσφορές. Δύο από το Ντουμπάι, όπου αναγκάζουν τον Σταύρο Αδαμίδη να ταξιδέψει ως εκεί και μία από κάποιον Έλληνα επιχειρηματία. Το όνομα του Βασίλη Ξενιάδη έρχεται στο προσκήνιο και ο συνεργάτης του, Γιώργος Κασσαβέτης, επιβεβαιώνει στο aek365.gr πως είναι αυτός που θέλει την ΑΕΚ. Λίγες ώρες αργότερα και πάλι στο aek365.gr, ο Βασίλης Ξενιάδης κάνει τις πρώτες του δηλώσεις και αποκαλύπτει τα σχέδια του, ενώ το ίδιο απόγευμα υπάρχει το ραντεβού με τον Σταύρο Αδαμίδη. Εκεί ο μεν κάνει λόγο για συμφωνία, ο δε, μέσω επίσημης θέσης της ΠΑΕ, μιλάει για καταρχήν συμφωνία. Όλες οι εξελίξεις, όμως, μετατίθενται για τον νέο χρόνο.

Τα «κλου

Keywords
Τυχαία Θέματα