ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ 2011: Ο Οκτώβρης της ΑΕΚ

19:31 31/12/2011 - Πηγή: AEK365

Το 2011 πλησιάζει προς το τέλος του. Μία χρονιά που είχε πολλά άσχημα για την αγαπημένη μας ομάδα, αλλά και κάποιες πολύ καλές στιγμές, όπως η επιστροφή στους τίτλους, μετά από 9 χρόνια. Το aek365.gr συνεχίζει την ανασκόπηση του έτους που μας... αποχαιρετά

Οι αγώνες του μήνα

Η νίκη με τον Πανιώνιο είναι το τελευταίο παιχνίδι του Μανόλο Χιμένεθ και ο Νίκος Κωστένογλου επιστρέφει με ντέρμπι. Ισοπαλία με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ,

ενώ στη συνέχεια δύο απανωτές ήττες, με Λοκομοτίβ στη Ρωσία και ΟΦΗ στην Κρήτη, φέρνουν έντονο προβληματισμό. Ο μήνας ολοκληρώνεται θετικά, καθώς η Ένωση επικρατεί του Άρη με 3-0 στο Ολυμπιακό Στάδιο.

Το επεισόδιο

Το χρονικό ενός προαναγγελθέντος διαζυγίου ολοκληρώνετε στις 5 του μήνα, όταν μετά από πολύωρες διαπραγματεύσεις στα γραφεία της ΠΑΕ, αποφασίζεται η κοινή συναίνεση λύση του συμβολαίου, με τον Ισπανό να χαρίζει τα χρήματα μέχρι τη λήξη του συμβολαίου του. Λίγη ώρα αργότερα, Αδαμίδης και Κωστένογλου έχουν τηλεφωνική επικοινωνία και ο δεύτερος ενημερώνεται την επόμενη μέρα το πρωί να προπονήσει την ομάδα και εν συνεχεία να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο για 1,5 χρόνο.

Το θέμα του μήνα

Τα σενάρια για τους υποψήφιους επενδυτές συνεχίζονται, όπως και οι επαφές της διοίκησης με διάφορες εταιρίες ανά τον κόσμο. Στις 7 Οκτωβρίου η ΠΑΕ ΑΕΚ εκδίδει ανακοίνωση με την οποία δηλώνει «ανοιχτή» σε κάθε ενδιαφερόμενο, ενώ στις 12 Οκτωβρίου διακόπτονται και επίσημα οι επαφές με την Petit Chateau, λόγω του ότι απέδειξε πως πρόκειται για αφερέγγυα εταιρία. Εν τω μεταξύ ο Αδαμίδης καταφέρνει να βρει δίαυλο επικοινωνίας με τον Ρολάντ Ισάεφ, χωρίς να προχωρήσει όμως το θέμα, ενώ στο προσκήνιο εμφανίζεται και ο Τζον Άντζελος.

Τα «κλου» του μήνα

Η ήττα από τον ΟΦΗ, σε συνδυασμό με τα πολλά προβλήματα που αντιμετωπίζει η ΑΕΚ, αναγκάζει τη διοίκηση να... θυμηθεί πως έχει παραιτηθεί από τις 6 Οκτωβρίου, κάτι το οποίο κάνει επισήμως γνωστό με ανακοίνωσή της.

Keywords
Τυχαία Θέματα