Αναστασιάδης: Δεν με έχει ανάγκη ο ΠΑΟΚ

12:16 9/5/2013 - Πηγή: AEK365

Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται στα πάνω του αυτό τον καιρό σύμφωνα με τον Άγγελο Αναστασιάδη ο οποίος υπογράμμισε πως η ομάδα της Θεσσαλονίκης δεν τον έχει ανάγκη αυτή την στιγμή.

Για το ενδεχόμενο να επιστρέψει στον ΠΑΟΚ, ο προπονητής του Πλατανιά Χανίων δήλωσε: "Αν με φωνάξει ο ΠΑΟΚ,

φυσικά και θα πάω να μιλήσω. Ο ΠΑΟΚ όμως έχει προπονητή και δεν με έχει ανάγκη τώρα που είναι στα πάνω του. Δεν είχα πάντως καμία επαφή με τον ΠΑΟΚ. Ήρθε ο Βρύζας πέρσι το καλοκαίρι, είπαμε πέντε κουβέντες και δεν έγινε τίποτα".
Ο Άγγελος Αναστασιάδης σχολίασε και τον αποκλεισμό του ΠΑΟΚ από τον Αστέρα Τρίπολης στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας: "Πίστευα ότι ο ΠΑΟΚ θα έπαιρνε το Κύπελλο. Το έχασε όμως μετά το πρώτο παιχνίδι και όσα ακολούθησαν. Άρχισαν να βγαίνουν δηλώσεις για τον διαιτητή, για αντιντόπινγκ κοντρόλ και άλλα πολλά. Έτσι λειτουργούν οι μικρές ομάδες. Αν αρχίζεις να βάζεις δικαιολογίες στα αποδυτήρια, θα χάσεις. Και λες στους παίκτες: Είμαστε ΠΑΟΚ, είμαστε καλύτεροι από τους άλλους, μην ασχολείστε καθόλου με τον διαιτητή. Άλλωστε με όσα είχαν γίνει ο διαιτητής αυτός δεν μπορούσε να αδικήσει τον ΠΑΟΚ".
Για την απομάκρυνση του Γιώργου Δώνη από την τεχνική ηγεσία είπε: "Το να φύγει ένας προπονητής δεν είναι το καλύτερο, άσχετα αν είναι δίκαιο ή όχι. Από την επιρροή που είχε ο Δώνης στα αποδυτήρια θα φανεί αν ο ΠΑΟΚ θα επηρεαστεί στα play off".
Όσο για την αποχώρηση του Πάμπλο Γκαρσία, ο Άγγελος Αναστασιάδης δήλωσε: "Ο Γκαρσία ήταν μεγάλο κομμάτι στον ΠΑΟΚ. Όταν πήγα στον Παναθηναϊκό, μου είπαν ότι έδωσαν δανεικό στην Καλαμάτα τον Βαζέχα. Και τελικά τον κράτησα με τα χίλια ζόρια γιατί τον ήθελα στα αποδυτήρια, ήταν πρωταθλητής. Τελικά, εγώ έφυγα και ο Βαζέχα έπαιξε για άλλα δυο χρόνια".

Keywords
Τυχαία Θέματα