Αναστασίου: «Αυτοί είμαστε»

22:18 27/7/2013 - Πηγή: AEK365

Παρά την ευρεία σε σκορ ήττα από τη Βαλενσιέν, ο Γιάννης Αναστασίου προσπάθησε να κρατήσει χαμηλούς τους τόνους επικαλούμενος την κούραση των παικτών που έφερε τα αρκετά λάθη. Επιπλέον επανέλαβε την ανάγκη να γίνουν μεταγραφές και εξέφρασε την αισιοδοξία του.

«Το αποτέλεσμα δεν ήταν αυτό που θέλαμε, αλλά περιμέναμε ότι την 4η ή την 5η εβδομάδα θα έβγαζε η ομάδα κούραση. Κάναμε λάθη κούρασης. Βέβαια, θα πρέπει να παίζουμε πιο απλά όταν είμαστε κουρασμένοι. Σε αυτό το επίπεδο τα λάθη κοστίζουν».
Και συνέχισε: «Βρισκόμαστε σε μια διαδικασία δημιουργίας καινούργιας

ομάδας. Δουλεύουμε σε πολλά πράγματα. Σίγουρα δεν είμαι ικανοποιημένος από την άμυνα. Η άμυνα, όμως, ξεκινά από την επίθεση. Σήμερα δεν είχαμε την θέληση να αμυνθούμε».

Οσον αφορά στην τακτική, δήλωσε: «Χρειάζεται δουλειά. Υπάρχουν πολλά νέα παιδιά που πρέπει να διαχειριστούν όσα έχουν μάθει. Κουβαλούν βαριά φανέλα. Σίγουρα θέλουμε δουλειά και δεν μας φοβίζει αυτό».
Για τα μεταγραφικά, ο τεχνικός του Παναθηναϊκού είπε: «Το ρόστερ χρειάζεται προσθήκες. Ξέρουμε τα προβλήματα. Είμαι αισιόδοξος. Κάθε μέρα περιμένουμε κάποια προσθήκη. Ξέρουμε τα προβλήματα, αλλά αυτοί είμαστε».

Keywords
Τυχαία Θέματα