Αναστασίου: Πρέπει να πιστέψετε στους εαυτούς σας

16:00 16/9/2013 - Πηγή: AEK365

Μια μέρα μετά το 1-1 με τον Πλατανιά Χανίων, ο Γιάννης Αναστασίου μίλησε στους παίκτες του Παναθηναϊκού και τους κάλεσε να πιστέψουν στους εαυτούς τους προκειμένου να έρθουν τα θετικά αποτελέσματα. Μάλιστα στάθηκε στο τελευταίο 20λεπτο του αγώνα στα Περιβόλια ενώ τους έβαλε το βίντεο του αγώνα για να καταλάβουν τα λάθη τους.
Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο προπονητής του Παναθηναϊκού,

Γιάννης Αναστασίου απευθυνόμενος προς τους ποδοσφαιριστές είπε: "Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν πιστεύετε στον εαυτό σας. Όλη τη βδομάδα δουλεύουμε σωστά και ανταποκρίνεστε σε όσα σας ζητάω. Βλέπω ότι το έχετε. Ξέρω ότι το έχετε. Μετά παίζουμε το ματς και έχουμε τελείως διαφορετική εικόνα. Γιατί δεν το βγάζετε στο γήπεδο; Είναι καθαρά στο μυαλό σας. Πρέπει να το πιστέψετε, τίποτα άλλο δεν χρειάζεται".
Στην συνέχεια πρόσθεσε: "Δείτε πως παίξαμε το τελευταίο 20λεπτο και δείτε πως παίξαμε στην υπόλοιπη διάρκεια του αγώνα. Ένα παιχνίδι που με βάση την αξία μας έπρεπε να το νικήσαμε, καταλήξαμε ικανοποιημένοι που δεν χάσαμε. Πρέπει να πιστέψετε στους εαυτούς σας".
Μετά την προπόνηση, όλοι γευμάτισαν στο εστιατόριο του Απήλιον. Μάλιστα, η τηλεόραση, με εντολή του προπονητή του Παναθηναϊκού, έδειχνε το δεύτερο ημίχρονο του παιχνιδιού με τον Πλατανιά, με τον τεχνικό της ομάδας να λέει στους ποδοσφαιριστές: "Θέλω να δείτε το ματς ενώ τρώτε και να καταλάβετε τα λάθη σας".

Keywords
Τυχαία Θέματα