Αναστόπουλος: Κίνητρο ο αγώνας με ΟΣΦΠ

10:00 29/10/2011 - Πηγή: AEK365

Στις δυσκολίες του αγώνα κόντρα στον Ολυμπιακό στο Φάληρο στάθηκε ο Νίκος Αναστόπουλος ο οποίος υποστήριξε πως η αναμέτρηση στο "Γ. Καραϊσκάκης" αποτελεί κίνητρο για τον ίδιο και τους ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ.

Σε δηλώσεις του στην NOVA, ο προπονητής του ΟΦΗ τόνισε: "Θα είναι δύσκολο παιχνίδι, το ξέρουμε. Είναι πολύ ωραίο γήπεδο. Παίζουμε

με μια μεγάλη ομάδα και καλή και θα γίνει ένα παιχνίδι, από την δική μας πλευρά, όμορφο. Θέλουμε να το ευχαριστηθούμε και να το ευχαριστηθεί και ο κόσμος που θα γεμίσει το γήπεδο. Είναι κίνητρο για εμάς, αυτό είναι αυτονόητο. Δεν υπάρχει λόγος να λέμε τα αυτονόητα. Αυτό που έχει σημασία είναι να παρουσιάσουμε το καλό μας πρόσωπο".
Σε ερώτηση αν ο Ολυμπιακός επηρεαστεί από το γεγονός πως ακολουθεί το παιχνίδι με την Μπορούσια Ντόρτμουντ για το Τσάμπιονς Λιγκ, ο Αναστόπουλος απάντησε: "Δεν νομίζω ότι θα έχει επιπτώσεις, γιατί ο Ολυμπιακός έχει βάθος σαν ομάδα και όποιοι και να παίξουν είναι καλοί παίκτες".
Από την πλευρά του ο Φώτης Παπουλής δήλωσε: "Η ομάδα βρίσκεται σε ανοδική πορεία. Είχαμε πολύ καλά αποτελέσματα τις τελευταίες δυο αγωνιστικές. Δεν εφησυχάζουμε όμως με αυτά. Θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι και όλοι προετοιμαζόμαστε για αυτό. Θα παρουσιαστούμε αντάξιοι των περιστάσεων. Θα παίξουμε σαν ΟΦΗ και από εκεί και πέρα ό,τι βγει. Υπάρχει διαφορά ανάμεσα στα επίσημα και στα φιλικά παιχνίδια. Και ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση. Έρχεται από νικηφόρα αποτελέσματα. Στο Γ. Καραϊσκάκης είναι πολύ δύσκολη η παρουσία οποιασδήποτε ομάδας. Εμείς θα πάμε να παλέψουμε όπως κάνουμε σε όλα τα παιχνίδια και αν είμαστε τυχεροί και κλείσουμε τους χώρους καλά και κάνουμε αυτά που πρέπει να κάνουμε, έχουμε μια καλή πιθανότητα να κάνουμε ένα καλό αποτέλεσμα".

Keywords
Τυχαία Θέματα