Αναστόπουλος: Μια από τις καλύτερες σεζόν μου

14:19 23/2/2012 - Πηγή: AEK365

Ο ΟΦΗ παρά τα πολλά οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει πραγματοποιεί μια πολύ καλή πορεία στο πρωτάθλημα όπου στοχεύει πλέον στα πλέι οφ ενώ και στο Κύπελλο, μετά το 3-0 επί του Πανσερραϊκού, θα παίξει στον ημιτελικό με τον Νίκο Αναστόπουλο να υποστηρίζει πως η εφετινή είναι μια από τις καλύτερες σεζόν του ως προπονητής.

Σε δηλώσεις του στον NOVAΣΠΟΡ FM 94.6, ο προπονητής του ΟΦΗ τόνισε: "Θα έλεγα πως είναι μία από τις καλύτερες μου χρονιές ως προπονητής. Προσπάθειες

για να αλλάξει η διοικητική κατάσταση γίνονται αλλά πρέπει να δούμε τα αποτελέσματα. Δουλειά μου και δουλειά των ποδοσφαιριστών είναι όλα αυτά να τα αφήνουμε εκτός γηπέδου και να προχωράμε".
Παράλληλα εξέφρασε το παράπονο του για το γεγονός πως ο ομοσπονδιακός προπονητής της Εθνικής Ελλάδος δεν καλεί παίκτες από τον ΟΦΗ που παίζουν καλά με τον Αναστόπουλο να δηλώνει: "Θεωρώ πως ο Φερνάντο Σάντος μπορεί να καλέσει κάποιους παίκτες. Πρέπει να τα δει λίγο διαφορετικά τα πράγματα".
Τέλος για τον αποψινό αγώνα του Ολυμπιακού με την Ρούμπιν Καζάν στα πλαίσια της φάσης των "32" του Europa League, ο προπονητής του ΟΦΗ τόνισε: "Δεν συζητώ πως ο Ολυμπιακός είναι καλύτερη ομάδα από την Ρουμπίν. Αλλά αν είναι συγκεντρωμένος δεν το χάνει το ματς. Οι Ρώσοι δεν έχουν να χάσουν τίποτα για αυτό πρέπει ο Ολυμπιακός να προσέξει".

Keywords
Τυχαία Θέματα