Κινηματογραφικές ανατροπές που άφησαν ιστορία...

16:15 25/7/2013 - Πηγή: AEK365

Ένα παιδί που βλέπει νεκρούς και ένα άλλο που βλέπει οράματα, ένας αποτυχημένος ντετέκτιβ, ένα πρωτότυπο κλαμπ και μια οικογένεια που δεν της αρέσουν οι επισκέπτες. Κι όμως όλα αυτά δεν είναι τίποτα μπροστά σε αυτό που ακολουθεί. Τίποτα δεν είναι όπως φαίνεται και τίποτα δεν φαίνεται όπως είναι στις ταινίες που θα σας παρουσιάσουμε. Σαράντα φιλμ που στην κορύφωση τους μας άφησαν άφωνους.

*Πατώντας πάνω στους τίτλους των ταινιών, μπορείτε να δείτε το τρέιλερ της ταινίας.

Donnie Darko

Ο Ντόνι Ντάρκο είναι ένα ιδιαίτερο

παιδί που από μικρός βλέπει περίεργα οράματα και έχει διάφορες παραισθήσεις. Τα πράγματα περιπλέκονται ακόμα περισσότερο, όταν ένα κομμάτι αεροπλάνου προσγειώνεται στο δωμάτιό του. Ο Ντόνι θα προσπαθήσει να λύσει το μυστήριο που ξετυλίγεται γύρω του και θα ζήσει τις δραματικές συνέπειες καθώς το τέλος είναι τόσο απρόβλεπτο, όσο και η ζωή. Αδιαμφισβήτητα, μια από τις καλύτερες ταινίες της πρώτης δεκαετίας του 2000.

Lucky Number Slevin

Ένας νεαρός καταφτάνει στη Νέα Υόρκη, όμως μπλέκεται σε μπελάδες επειδή βρίσκεται στο διαμέρισμα του λάθους ανθρώπου. Έτσι, θα πρέπει αναλάβει ένα ξεκαθάρισμα λογαριασμών, ενώ τη δουλειά θέλει και ο περιβόητος δολοφόνος Γκουντκατ. Όταν όμως φτάσει το τέλος κανείς δεν θα ξέρει τι τον βρήκε και από πού!

Shutter Island

Ένας αστυνόμος φτάνει μαζί με έναν συνάδερφό του σε ένα νησί όπου βρίσκεται ένα ψυχιατρικό νοσοκομείο για ψυχασθενείς εγκληματίες, για να ερευνήσει την υπόθεση μιας ασθενούς που εξαφανίστηκε μυστηριωδώς μέσα από αυτό. Το νησί μοιάζει από την πρώτη στιγμή με καταραμένο και η κατάσταση περιπλέκεται απίστευτα σε ένα τρομακτικό σκηνικό που τίποτα δεν είναι όπως φαίνεται τελικά. Ο Σκορτσέζε σε μια ταινία-σταθμός των τελευταίων χρόνων με αναφορές σε όλο του το παρελθόν και με ένα τέλος που θα σας αφήσει με το στόμα ανοιχτό.

Orphan

Ένα ζευγάρι που έχει χάσει ένα παιδί υιοθετεί την 9χρονη Έστερ, η οποία μοιάζει να είναι το τέλειο παιδί. Απ' όταν όμως πάει σπίτι πολλά περίεργα αρχίζουν να συμβαίνουν. Μπορεί να ακούγεται ως ένα ακόμα κοινότοπο θρίλερ, όμως δεν μπορείτε να φανταστείτε την κατάληξη...

The Mist

Μετά από μια καταιγίδα σε μια μικρή πόλη εξαπλώνεται ομίχλη, από την οποία ξεπροβάλλουν αιμοδιψή περίεργα πλάσματα. Μια ομάδα πολιτών κλείνεται σε ένα σούπερ μάρκετ και προσπαθεί να επιβιώσει. Η ταινία είναι βασισμένη στο βιβλίο του Στίβεν Κινγκ και πέρα από το μυστήριο που προσφέρει συγκεντρώνει όλους τους κλασικούς ανθρώπινους χαρακτήρες που μπορεί να συναντήσει κανείς σε μια μικρή πόλη. Φυσικά, το τέλος θα σας κάνει να θέλετε να σπάσετε την τηλεόραση

Dark City

Σε μια πόλη που είναι πάντα νύχτα, ένας άντρας προσπαθεί να ξαναβρει τη ζωή του, αφού έχει χάσει τη μνήμη του, να θυμηθεί τη γυναίκα που λέει ότι είναι σύζυγός του και να σωθεί από κάποιους περίεργους ανθρώπους που έχουν τηλεκινητικές ικανότητες. Η ταινία αυτή θα ήταν ένα αριστούργημα αν δεν είχε κυκλοφορήσει λίγους μόνο μήνες πριν από το Matrix. Εξαιρετική ιστορία με βάθος που σου αφήνει πολλά να σκεφτείς και όταν στο τέλος καταλάβεις τι γίνεται μένεις με το στόμα ανοιχτό.

Abre los Ojos

Ο Σεζάρ προσπαθεί να ανασυνθέσει τις μνήμες του παρελθόντος και να θυμηθεί ποια ήταν η φίλη του και γιατί τη σκότωσε. Όμως τη σκότωσε όντως; Μια από τις εξαιρετικές ισπανικές ταινίες με μια συγκλονιστική πλοκή και κατάληξη που θυμίζει επιστημονική φαντασία. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι τη ζήλεψε και το Χόλιγουντ και έδωσε τη δική του εκδοχή (Δεν αναφέρουμε την ταινία, για να μην σας προϊδεάσουμε!). Η νεαρή Πενέλοπε Κρουθ απλώς ονειρική.

Rosemary's baby

Ένα ζευγάρι μετακομίζει και οι περίεργοι γείτονες δεν τους αφήνουν σε ησυχία. Όταν η Ρόζμαρι μένει έγκυος πιστεύει πως η ζωή του θα αλλάξει και όλα θα πάνε καλύτερα. Η αλλαγή όμως είναι πολύ μεγαλύτερη απ' όσο φαντάζεται.

Chinatown

Ένας ιδιωτικός ντετέκτιβ αναλαμβάνει την παρακολούθηση ενός συζύγου, του οποίου η γυναίκα φοβάται ότι την απατά. Σύντομα, οδηγείται κατά μεσοίς μιας σκοτεινής σκανδαλώδους υπόθεσης, το μέγεθος της οποίας δεν μπορούσε να φανταστεί. Αυτό που δεν θα μπορέσετε εσείς να φανταστείτε είναι το τι συμβαίνει πραγματικά! Ακόμα ένα εξαιρετικό δημιούργημα του Πολάνσκι με τον Τζακ Νίκολσον στα καλύτερά του.

Fallen

Ένας σίριαλ κίλερ εκτελείται όμως τα εγκλήματά του συνεχίζουν. Ένας ντεντέκτιβ προσπαθεί να βρει την άκρη και ανακαλύπτει πώς όσα γίνονται ξεπερνούν τη φυσική πραγματικότητα. Ο Ντέινζελ Ουάσινγκτον σε ένα υπερφυσικό θρίλερ από αυτά που μας τρομάζουν και μας εξιτάρουν.

Arlington Road

Ένας καθηγητής χάνει τη γυναίκα του από επίθεση τρομοκρατών και όταν έρχονται μια οικογένεια νέων γειτόνων αρχίζει να υποψιάζεται ότι κάτι δεν πάει καλά μαζί τους και ότι πρόκειται για τρομοκράτες. Αρχίζει και γίνεται παρανοϊκός με όλη αυτή την ιστορία, αλλά μήπως τελικά έχει δίκιο; Ή μήπως όχι...;

The Prestige

Δυο μάγοι, παλιοί φίλοι στον 19ο αιώνα ανταγωνίζονται για το ποιος θα κάνει το πιο επιτυχημένο κόλπο. Ο ανταγωνισμός φτάνει σε κατάσταση εμμονής με ανεξέλεγκτες τροπές. Στη μέση φυσικά μια πανέμορφη γυναίκα. Η μαγεία είναι διάχυτη σε όλη την ταινία και τα κόλπα των μάγων σε αφήνουν όντως με ανοιχτό το στόμα!

Brazil

Ένας δημόσιος υπάλληλος του μέλλοντος γνωρίζει μια τρομοκράτη και την ερωτεύεται. Κάνει λοιπόν την επανάσταση του και προσπαθεί να σώσει το κορίτσι. Δραπετεύει από την κυβέρνηση και ζει το όνειρο του. Ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο συμμετέχει σε έναν ρόλο έκπληξη και ο Τέρι Γκίλιαμ στα καλύτερά του.

Don't Look Now

Ένα ζευγάρι του οποίου η κόρη πνίγεται στη λίμνη του σπιτιού τους μετακομίζει στη Βενετία, όπου η γυναίκα συναντά μια τυφλή μέντιουμ που της λέει ότι το πνεύμα της κόρης της ζει και τώρα πρέπει να πείσει γι' αυτό τον σύζυγό της. Ένα από τα πιο εμβληματικά θρίλερ του βρετανικού κινηματογράφου με μια σκηνή που θεωρείται από τις πιο τρομακτικές του σινεμά.

Session 9

Μια ομάδα καθαριστών αναλαμβάνει να καθαρίσει ένα εγκαταλελειμμένο ψυχιατρικό άσυλο. Κάτω από τα σκουπίδια όμως ανακαλύπτει κασέτες παλιών ασθενών, οι μαρτυρίες των οποίων κάνει όλους να πιστέψουν ότι κάτι κακό βασιλεύει εκεί. Ακόμα κι αν παίζει ο Ντέιβιντ Καρούσο (CSI Miami) η ταινία είναι καλή και με εξαιρετικές ανατροπές.

Vertigo

Μια από τις καλύτερες ταινίες του Χίτσκοκ, η οποία προσφέρει μια από τις πιο εντυπωσιακές ανατροπές ειδικά για την εποχή που γράφτηκε. Ένας πρώην αστυνομικός που αποσύρθηκε απ' το σώμα λόγω της υψοφοβίας του καλείται από έναν εκατομμυριούχο φίλο του να παρακολουθήσει τη γυναίκα του. Όμως αυτός γοητεύεται από τη γυναίκα και γίνεται μέρος του μυστηρίου που την περιβάλλει... Κι εκεί που λες ότι όλα τελείωσαν έρχεται η μία ανατροπή μετά την άλλη και τα χάνεις!

Star Wars Episode V: Empire Strikes back

Η μάχη κατά του κακού στο διάστημα συνεχίζεται και οι επαναστάτες Πριγκίπισσα Λία, Χαν Σόλο μαζί με τα ανδροειδή R2-D2 και C-3P0 εγκαταλείπουν την βάση στο Χοθ και εγκαθίστανται στο Millenium Falcon. Σύντομα όμως πιάνονται από τον Νταρθ Βέιντερ. Ο Λουκ Σκαιγουόκερ όμως μαζί με τον Κενόμπι λαμβάνει εκπαίδευση απ' τον Γιόντα για να μπορεί να αντιμετωπίσει τον Νταρθ Βέιντερ.

Unbreakable

Ένας μανιώδης συλλέκτης κόμικ (Σάμουελ Τζάκσον) με χρόνιο πρόβλημα υγείας οδηγεί τον φύλακα, Ντέιβιντ Ντιούν (Μπρους Γουίλις) στο να κατανοήσει ποιος πραγματικά είναι. Το γεγονός, για παράδειγμα, ότι βγήκε ζωντανός από μια σύγκρουση τρένων μόνο τυχαίο δεν είναι, όπως βέβαια και πολλά άλλα πράγματα στην ταινία.

The Village

Το σκηνικό μας ταξιδεύει σε ένα χωριό του 19ου αιώνα. Οι κάτοικοι τρομοκρατούνται από τέρατα που παραφυλάνε στο δάσος. Κανείς δεν μπορεί να περάσει κάποια όρια και αν το κάνει τότε τα τέρατα επισκέπτονται το μικρό χωριό. Ένας τραυματισμός όμως οδηγεί σε σπάσιμο των κανόνων αλλά και μεγάλες αποκαλύψεις.

Seven

Σε μια πόλη που δε σταματά να βρέχει ποτέ, ξεκινά μια σειρά εγκλημάτων που βασίζονται στα επτά θανάσιμα αμαρτήματα. Ο δολοφόνος φαίνεται να έχει σχεδιάσει με αριστοτεχνικό τρόπο τα εγκλήματά του αλλά δύο ντετέκτιβ τον πλησιάζουν επικίνδυνα και τα σχέδια του αλλάζουν. Ενώ υπολείπονται δύο εγκλήματα για να... καλύψουν και τα επτά αμαρτήματα ο δολοφόνος αποφασίζει να παραδοθεί έχοντας όμως κάποιους όρους.

The Game

Ο Νίκολας φαν Όρτον (Μάικλ Ντάγκλας) βρίσκεται σε μια πολύ δύσκολη κατάσταση. Έχει δεχθεί ένα δώρο για τα γενέθλια του από τον αδερφό του με μια εταιρεια να του δημιουργεί εντυπωσιακές περιπέτειες χωρίς αυτός να ελέγχει τίποτα. Η κατάσταση όμως ξεφεύγει και στο τέλος πραγματικά πρέπει να πάρει δραματικές αποφάσεις. Μια ταίνια που δεν θα σας αφήσει να ηρεμήσετε μέχρι να δείτε το "The End"

Planet of the Apes

Ένα διαστημόπλοιο φτάνει σε έναν μακρινό πλανήτη. Όταν τα μέλη του πληρώματος κατεβαίνουν για να εξερευνήσουν τον πλανήτη,ανακαλύπτουν ότι μοιάζει σε πολλά με τα δικά μας μέρη. Γρήγορα καταλαβαίνουν ότι το κυρίαρχο είδος στον πλανήτη αυτό είναι οι πίθηκοι που είναι εξαιρετικά έξυπνοι αλλά όχι και τόσο φιλικοί. Έτσι, θα πρέπει τώρα να τα βγάλουν πέρα μαζί τους...

Primal Fear

Ένας πολύ φοβισμένος και κακοποιημένος νέος, ο Άαρον (Έντουαρτ Νόρτον) κατηγορείται για τη σαδιστική δολοφονία ενός ιερέα. Ο μεγαλοδικηγόρος Ρίτσαρντ Γκιρ τον αναλαμβάνει, αν και η υπόθεση είναι πολύ δύσκολη καθώς όλα τα στοιχεία δείχνουν τον νεαρό ως ένοχο. Καθώς όμως οι ανακρίσεις προχωρούν, κάποιος Ρόι φαίνεται να ήταν παρών στη σκηνή του εγκλήματος.

Crying Game

Ο Φέργκους, ένα μέλος του IRA βρίσκει την κοπέλα ενός βρετανού κρατούμενου του IRA με τον οποίο είχαν αναπτύξει ιδιαίτερες σχέσεις και ο οποίος τώρα έχει δολοφονηθεί. Όταν βλέπει την Ντιλ την ερωτεύεται και αποφασίζει να μείνει κοντά της. Αυτή όμως δεν ξέρει τίποτα για το παρελθόν του Φέργκους και την συμμετοχή του στη δολοφονία του αγοριού της...

Jacob's Ladder

Ο βετεράνος του Βιετνάμ Τζέικομπ Σίνγκερ (Τιμ Ρόμπινς) αρχίζει να έχει οράματα με διαβόλους και να βλέπει συνεχώς το νεκρό γιο του. Η μόνη εξήγηση που μπορεί να δώσει είναι ότι γι' αυτό ευθύνονται όσα βίωσε στον πόλεμο, τα οποία τον έκαναν να τρελαθεί ελαφρώς! Ίσως τελικά να μην είναι απλώς τρελός...

Psycho

Ένα ζευγάρι κλεφτών προσπαθεί να πιάσει την καλή και φεύγει με ένα μεγάλο ποσό. Στο δρόμο μένουν σε ένα μοτέλ, το οποίο έχει ένα ήσυχος νεαρός, ο Νόρμαν ο οποίος όμως φαίνεται να έχει μια ιδιαίτερη σχέση με τη μητέρα του που τον χειραγωγεί. Τα πράγματα σιγά σιγά μέσα στο μοτέλ αρχίζουν να ξεφεύγουν.

12 Monkeys

Η συμμορία των Δώδεκα Πιθήκων θεωρείται υπεύθυνη για έναn θανατηφόρο ιό που οδηγεί την ανθρωπότητα στην εξαφάνιση. Μοναδική ελπίδα ο Τζέιμς Κόουλ (Μπρους Γουίλις), που έρχεται από το μέλλον για να βρει ένα τρόπο να σταματήσει την συμμορία και την διάδοση του ιού.

Memento

Ένας άνθρωπος (Γκάι Πιρς) που έχει χάσει την προσωρινή του μνήμη εξαιτίας ενός ατυχήματος (θυμάται μόνο πράγματα πριν το ατύχημα) προσπαθεί να βρει αυτόν που σκότωσε την γυναίκα του. Για να μην ξεχάσει όσα στοιχεία μαθαίνει βγάζει φωτογραφίες, κρατά σημειώσεις και τα κάνει τατουάζ στο σώμα του.

Oldboy

Μετά από 15 χρόνια φυλακισμένος και αφού πέρασε τα πάνδεινα ο Ντάε-Σου ελευθερώνεται χωρίς να ξέρει γιατί και ποιος του στερούσε την ελευθερία. Ξέρει μόνο ότι η γυναίκα του έχει πεθάνει και ότι η κόρη του είναι άφαντη. Συναντά τη Μι-Ντο σε ένα μπαρ, την ερωτεύεται και μαζί ξεκινούν μια αναζήτηση για το τι πραγματικά συνέβη. Αυτή η σχέση όμως δεν θα βγει σε καλό.

Nueve Reinas

Ο Μάρκο είναι άνθρωπος της πιάτσας και βρίσκει τον χαζούλη και άσχετο από μεγάλα κόλπα, Χουάν για να κλέψουν κάποια πολύτιμα γραμματόσημα, τις «Εννέα Βασίλισσες». Όλα πάνε σύμφωνα με το σχέδιο και ο Μάρκο φαίνεται να βγαίνει κερδισμένος. Μέχρι που....

Fight Club

Η μόνη διέξοδος από τη άκρως μονότονη και βαρετή ζωή ενός τριαντάχρονου, του Αφηγητή(Έντουαρντ Νόρτον), φαίνεται ότι τελικά είναι το ξύλο! Έτσι, αφού μπλέκει με έναν διεστραμμένο κατασκευαστή σαπουνιών, τον Τάιλερ Ντέρντεν (Μπραντ Πιτ) τα κάνει στη ζωή του όλα ρημαδιό και δημιουργούν μαζί ένα club για να πλακώνονται στο ξύλο άτομα που δεν έχουν που να ξεδώσουν!

Έκτη Αίσθηση

Η κλασική ατάκα του μικρού Κόουλ στην ταινία, «I see dead people»(Βλέπω νεκρούς ανθρώπους) ακόμα μας στοιχειώνει καμιά φορά τα βράδια. Σε αυτή την...ιδιομορφία του παιδιού, βοηθός του έρχεται ο παιδοψυχολόγος Μάλκομ Κρόου (Μπρους Γουίλις) ο οποίος είναι η μόνη του ελπίδα.

Saw Ι

Ένας διεστραμμένος δολοφόνος βάζει στα θύματα του έναν γρίφο για να γλιτώσουν τον θάνατο. Κάποιοι τα καταφέρνουν κάποιοι όχι. Στο μεγάλο του κόλπο κλείνει δύο άντρες σε μια τουαλέτα και τους οδηγεί στα άκρα για να σωθούν. Ακόμα όμως και όταν θα ξεπεράσουν τα όρια η σωτηρία δεν είναι βέβαιο ότι θα έρθει. Ι wanna play a game...

Angel Heart

Ο Χάρι Έιντζελ(Μίκι Ρουρκ) προσλαμβάνεται από έναν περίεργο τύπο(Ρόμπερτ Ντε Νίρο) για να βρει τον αποτυχημένο και ξεχασμένο τραγουδιστή, Τζονι Φέιβοριτ. Το αίμα ρέει άφθονο αλλά κανένα ίχνος του Φέιβοριτ... Όσο πιο κοντά του φτάνει ο Έιντζελ τόσο μοιάζει αυτός να απομακρύνεται από τον εαυτό του.

Usual Suspects

Ένας μύθος τρομάζει την πόλη. Ο Κάιζερ Σόζε είναι το απόλυτο αφεντικό του εγκλήματος. Κανείς δεν τον έχει δει αλλά όλοι ξέρουν για αυτόν. Κάποιες δολοφονίες οδηγούν και πάλι στον Σόζε και ένα ανάπηρος δυσλεκτικός φαίνεται πως μπορεί να δώσει κάποιες απαντήσεις. Όλα αυτά ενώ όσοι έχουν εμπλακεί με την υπόθεση βγαίνουν από τη μέση.

The Others

Η Νικόλ Κίντμαν ζει με τα δυο της παιδιά της σε ένα σπίτι απ' όπου πουθενά δεν μπαίνει φως καθώς τα παιδιά της είναι φωτοφοβικά. Κάποια στιγμή περίεργοι θόρυβοι αρχίζουν να ακούγονται και όλοι τους πιστεύουν ότι έχουν να αντιμετωπίσουν φαντάσματα. Είναι όμως αποφασισμένοι να μην φύγουν από το σπίτι τους.

Les Diaboliques

Η σύζυγος και η ερωμένη ενός αυταρχικού διευθυντή σχολείου αποφασίζουν να τον σκοτώσουν. Μετά τη δολοφονία όμως το πτώμα εξαφανίζεται και οι δύο γυναίκες βρίσκονται αντιμέτωπες με μυστήριες καταστάσεις.

The Wicker Man

Ένας αστυνομικός πηγαίνει σε ένα σκοτσέζικο νησί για να βρει ένα χαμένο κορίτσι. Εκεί βρίσκεται αντιμέτωπος με μια σέχτα ανθρώπων που έχουν επιλέξει έναν διαφορετικό τρόπο ζωής. Ψάχνοντας το κορίτσι ανακαλύπτει πως τα πράγματα δεν είναι τόσο αθώα όσο φαίνονται.

Los Cronocrimenes

Ένας άντρας χαλαρώνει στην ισπανική εξοχή όταν κοιτάζοντας με τα κιάλια του εντοπίζει μια γυναίκα να βγάζει στα ρούχα της. Όταν πηγαίνει να ελέγχει βρίσκεται αντιμέτωπος με έναν περίεργο άνδρα του οποίου το πρόσωπο είναι καλυμμένο με ροζ επίδεσμο. Τα πράγματα περιπλέκονται όταν συναντά έναν άνδρα και το φουτουριστικό του μηχάνημα.

Keywords
shutter island, το νησι, csi miami, fight club, μπραντ πιτ, φιλμ, μυστήριο, lucky, νέα, shutter, island, orphan, κινγκ, city, μνήμη, matrix, ojos, baby, chinatown, fallen, road, brazil, session, csi, miami, star, millenium, falcon, village, game, end, planet, fear, γκιρ, ira, συμμετοχή, τιμ, psycho, oldboy, fight, club, wanna, play, angel, heart, φως, ροζ, Γόνδολες της Βενετίας, κυβερνηση εθνικης ενοτητας, νεα κυβερνηση, Καλή Χρονιά, Μις φαν ντερ ρόε, αλλαγη ωρας 2012, η ζωη, βγαινουν, μνήμη, βενετια, γυναικα, δουλεια, θριλερ, ιχνος, μητερα, νησι, ξυλο, ονειρο, περιεργα, ρουχα, σινεμα, σωτηρια, ταινιες, τρομακτικο, φυσικη, φωτογραφιες, φως, game, ira, lucky, star, ααρον, αιμα, ανθρωπος, απιστευτα, ασυλο, βγαινει, βετερανος, βιβλιο, βιετναμ, βραδια, βρισκεται, γεγονος, γινεται, γινονται, γκιρ, δασος, διαστημα, δειτε, δικη, δωδεκα, δολοφονιες, δωσει, δωρο, εγκυος, εγκληματα, εκπαιδευση, ελευθερια, ελπιδα, εποχη, επτα, επτα θανασιμα αμαρτηματα, ερχεται, ερχονται, εταιρεία, ζωη, ζωης, ειδος, υποθεση, ησυχια, ησυχος, θυμιζει, φιλμ, κυβερνηση, κιαλια, κινγκ, μαγεια, μηνες, μυστήριο, μικρο, μπορειτε, μυθος, νεα υορκη, νυχτα, ντετεκτιβ, ομαδα, παντα, οικογενεια, ομιχλη, ορια, οραματα, παιδι, παιδια, πιθηκοι, ροζ, ροι, ρολο, συζυγο, συντομα, σειρα, συμμετοχή, σουπερ μαρκετ, σιριαλ, σωμα, σπιτι, στα ακρα, στομα, σουπερ, σχεδια, σχεδιο, τατουαζ, τρειλερ, φαντασματα, φαντασια, φαινονται, φυσικα, φτανει, φορα, χιτσκοκ, αντρες, αφεντικο, angel, club, δωματιο, falcon, fight, φιλοι, ιδιαιτερο, ιδιαιτερη σχεση, κομματι, κοπελα, matrix, μεινει, millenium, μοιαζει, μπροστα, νοσοκομειο, play, planet, session, shutter, σκηνη, τρελος, ουασινγκτον, υγειας, βοηθος, wanna, ξεκαθαρισμα, ζευγαρι
Τυχαία Θέματα