Ανατροπή και καλές γιορτές για ΑΕΚ

20:58 21/12/2013 - Πηγή: AEK365

Η ανδρική ομάδα βόλεϊ της ΑΕΚ θα πάει στην διακοπή του Πρωταθλήματος με καλή ψυχολογία. Συγκεκριμένα, η Ένωση που βρέθηκε πίσω με 1-0 στο σκορ, έκανε την ανατροπή κι επικράτησε της Παναχαϊκής στο κλειστό της Γλυφάδας με 3-1 σετ.

Το ματς

Η ΑΕΚ ξεκίνησε δυναμικά στο παιχνίδι και κατάφερε να πάρει και προβάδισμα (7-3), πιέζοντας αρκετά τους αντιπάλους, οι οποίοι

δεν μπορούσαν να αντιδράσουν. Στη συνέχεια, όμως η Παναχαϊκή με ένα σερί και βελτιωμένο μπλοκ έφτασε να ισοφαρίσει και να προηγηθεί (24-25), σε κρίσιμο σημείο, ενώ με λάθος σερβίς της ΑΕΚ πήρε και κεφάλι στα σετ.
Στη συνέχεια η ομάδα του Γιώργου Κλαρούδα δεν άφησε κανένα περιθώριο στην ομάδα της Πάτρας. Έτσι, μπήκε με ακόμα περισσότερη ενέργεια στο γήπεδο και με βελτιωμένες επιλογές σε άμυνα κι επίθεση, δεν δυσκολεύτηκε να φτάσει στην ισοφάριση (1-1 σετ).
Στο τρίτο σετ ο ρυθμός διατηρήθηκε στα ίδια επίπεδα. Αν και υπήρξε ένα μικρό ξέσπασμα από τους φιλοξενούμενες, τίποτα δεν ήταν δυνατό να σταματήσει την Ένωση, που με συνοπτικές διαδικασίες έκανε το 2-1 και με καλή ψυχολογία ξεκίνησε και το 4ο σετ. Εκεί, δεν άλλαξε τίποτα κι έτσι η ΑΕΚ έφυγε με ένα σημαντικό «τρίποντο» από το συγκεκριμένο παιχνίδι.

Τα σετ: 24-26, 25-14, 25-19, 25-14.

ΑΕΚ (Κλαρούδας): Μαντέκας, Τόρρες, Γκένς, Παγιάν, Παπακυριακού, Πέτρογλου/ Γκούζντα,Κρέτσης, Ρουμελιωτάκης ,Καλαϊτσίδης).

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Λυκούδης): Ραντούνοβιτς, Λιβαθηνός, Ρουμελιώτης Νίκος, Βασιλάκος, Ρουμελιώτης Παναγιώτης, Βλαχοστάθης / Ρουμελιώτης Μένιος , Ντονάς, Μαυραγάνης, Πεφάνης.

Keywords
Τυχαία Θέματα