Αναβλήθηκε ύποπτος αγώνας στην Κύπρο

17:52 22/2/2012 - Πηγή: AEK365

Σύμφωνα με πληροφορίες το ποντάρισμα στον εν λόγω αγώνα ξεπέρασε τα όρια της λογικής, κυρίως μετά τις 10 το πρωί όταν πονταρίστηκαν υπέρογκα ποσά στην ασιατική αγορά, με συνέπεια αρκετές εταιρείες να κλειδώσουν το ποντάρισμα.
Η ΚΟΠ ενημερώθηκε για τον υπερβολικό στοιχηματισμό, και παρά το γεγονός ότι πλησίαζε η ώρα έναρξης της αναμέτρησης, αποφάσισε να αναβάλει τον αγώνα, όπως ακριβώς έπραξε και στο παρελθόν στον αγώνα ΕΝΠ-Ερμής, που θα παιχθεί

το απόγευμα. Το αρμόδιο τμήμα της ΟΥΕΦΑ για το παράνομο στοίχημα είναι ενήμερο για την υπόθεση και παρακολουθεί στενά τις εξελίξεις.
Πάντως τα σωματεία διαμαρτύρονται, καθώς ο αγώνας αναβλήθηκε μόλις λίγες ώρες πριν το εναρκτήριο λάκτισμα.
Ο πρόεδρος του Άρη Κυριάκος Χατζήκυριάκος δήλωσε στον: «Μας είπαν πως δεν μπορούσαν να κάνουν διαφορετικά. Είναι επιεικώς απαράδεκτα όλα αυτά, γιατί σημαίνει πως διοικούμαστε από κάποιους άλλους στο ποδόσφαιρο. Δεν μπορούν να την πληρώνουν τα σωματεία για τα στοιχήματα. Κάναμε έξοδα, έγινε προετοιμασία και την άλλη εβδομάδα ίσως και οι δύο ομάδες να έχουμε τραυματίες. Δεν θα επηρεαστεί η έκβαση του αγώνα με αυτό τον τρόπο; Θα βάλουμε το νομικό μας σύμβουλο να χειριστεί το θέμα. Θα αντιδράσουμε ανάλογα».
Από την πλευρά του, ο τεχνικός διευθυντής του Εθνικού Μάκης Παπαϊωάννου είπε: «Είμαστε απογοητευμένοι, ενοχλημένοι και θυμωμένοι. Ο πρόεδρος είναι έξω φρενών. Με αυτή την εξέλιξη πάει χαμένη και η προετοιμασία, όμως βγαίνουμε και εκτός προγράμματος. Ο πρόεδρος μίλησε με την Ομοσπονδία και ζήτησε να γίνει αμέσως έρευνα για να καθαρίσει και το όνομα της ομάδας, αλλά και για να μην έχουμε ίδιες καταστάσεις στο μέλλον».

Keywords
Τυχαία Θέματα