Αναζητείται η λύση στον… γρίφο της Αρκαδίας

22:14 27/12/2012 - Πηγή: AEK365

Το επόμενο ματς της ΑΕΚ είναι στις 5 Ιανουαρίου στην Τρίπολη με τον Αστέρα για την έναρξη του δεύτερου (κρίσιμου) γύρου της Σούπερ Λίγκα. Ο Έβαλντ Λίνεν πλέον θα «δουλεύει» πάνω σε αυτό το παιχνίδι και ήδη γνωρίζει ότι πρέπει να καλύψει συγκεκριμένα κενά. Οι Κοντοές – Λαγός σαφώς και δεν υπολογίζονται μια και θέτουν τους εαυτούς τους εκτός ομάδας, ενώ ο Βλάχος είναι τιμωρημένος για το συγκεκριμένο ματς (όπως και ο Κοντοές).

Έτσι, ο Γερμανός

πρέπει να βρει πως θα καλύψει τα κενά στα δύο άκρα της άμυνας, αφού για το κέντρο της άμυνας υπάρχουν οι επιλογές των Κουτρουμπή - Γιάγκο - Τσούπρου. Ο σίγουρος είναι ο Χρήστος Αρκούδας. Το πιθανότερο είναι να παίξει στο δεξί άκρο της άμυνας, που είναι και η φυσική του θέση. Σε μια τέτοια περίπτωση για την αριστερή πλευρά «παίζουν» οι Μπουγαΐδης (έπαιξε δύο 90λεπτα με την Καβάλα σε αυτήν την θέση) και ο Τσαμουρλίδης που προπονείται σε φουλ ρυθμούς εδώ και αρκετό καιρό και έχει πάρει και δύο ματς με την U-20.

Αν ο Αρκούδας προτιμηθεί για το αριστερό άκρο της άμυνας, τότε για την δεξιά πλευρά των μετόπισθεν υπάρχει μόνο ο Σωκράτης Τσουκαλάς που έπαιξε ως «κόφτης» στα δύο παιχνίδια Κυπέλλου, εκτός αν ο Λίνεν προβεί σε κάποια… έκπληξη στις προπονήσεις πριν το ματς της Αρκαδίας (και ειδικά στο φιλικό με τον Πανερυθραϊκό το Σάββατο).

Keywords
Τυχαία Θέματα