Αναζητούνται «λαβράκια» και εκατομμύρια

10:21 5/1/2012 - Πηγή: AEK365

GOAL

Τον 18χρονο Παναμέζο μεσοεπιθετικό, Σεγκούντο, θέλει να φέρει την επόμενη εβδομάδα για δοκιμή η ΑΕΚ και η εφημερίδα στέκεται στο γεγονός. Στα διοικητικοικονομικά όμως είναι το κύριο θέμα, με το GOAL να γράφει: "Ενα από τα πλέον σημαντικά 48ωρα της ιστορίας της διανύει η ΑΕΚ. Η αυριανή συνάντηση του Αδαμίδη με τον Ξενιάδη θα καθορίσει εν πολλοίς αν το ενδιαφέρον του επιχειρηματία είναι πραγματικό και αν βέβαια έχει

τα εχέγγυα να αποκτήσει το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών. Υπό κλίμα έντονης αμφισβήτησης, σχεδόν ισοπέδωσης, ο Ξενιάδης δείχνει πως δεν κάμπτεται και ετοιμάζεται στην κρίσιμη στιγμή να δώσει αποδείξεις.
Είναι γεγονός πως και κατά τη χθεσινή μέρα το όνομα Ξενιάδης αντιμετωπιζόταν σχεδόν χλευαστικά από διοικητικά στελέχη. Κάτι που προξενεί βέβαια τεράστιες απορίες, από τη στιγμή που οι ίδιοι θα προσέλθουν στην αυριανή συνάντηση, με έναν άνθρωπο για τον οποίον ακόμα δεν έχει αμφισβητηθεί μόνο πως είναι ζωντανός. Μια διαδικασία ασύμβατη, που φανερώνει το απέραντο «κιτρινόμαυρο φρενοκομείο».

Ολα αυτά πάντως έχουν σχετικά μικρή σημασία από τη στιγμή που δεν έχουν επηρεάσει ουσιαστικά την υπόθεση. Από την πλευρά Ξενιάδη υπάρχει αισιοδοξία πως μετά τη συνάντηση τα δεδομένα θα είναι υπέρ του. Και για να συμβεί αυτό, σε πρώτη φάση, πρέπει να φανεί συνεπής στην απόδειξη ύπαρξης χρημάτων και στη συνέχεια να αποδείξει την καθαρότητά τους.

Κατά την πλευρά Ξενιάδη τα πράγματα θα πάρουν το δρόμο τους, όπως διατείνονται μάλιστα πολύ σύντομα θα είναι έτοιμοι να παρουσιάσουν ένα ολοκληρωμένο σχέδιο ανασυγκρότησης της ΑΕΚ, που θα έχει ως αιχμή το θέμα του γηπέδου αλλά και βέβαια την ενίσχυση της ομάδας.

Ο Αδαμίδης από την πλευρά του περιμένει τις εξελίξεις. Παραδέχεται πως το νομικό γραφείο που εκπροσωπεί τον Ξενιάδη και θα πραγματοποιηθεί το ραντεβού είναι ένα από τα πλέον σοβαρά του χώρου και αναμένει κι αυτός τις αποδείξεις. Γιατί η θέση του μπορεί να διαφοροποιηθεί παρασάγγας, αν στο αυριανό ραντεβού εμφανίσει χρήματα.

Στην απέλπιδα προσπάθεια που κάνει ο Αδαμίδης για να βρει κάποια δική του λύση που θα μπορέσει να βγάλει την ΑΕΚ από το αδιέξοδο κινείται και προς εταιρεία αραβικών συμφερόντων. Με τη συγκεκριμένη εταιρεία ο πρόεδρος της ΠΑΕ ήρθε σε επαφή το τελευταίο διάστημα, αρχικά από μεσάζοντες και στην πορεία σε προσωπικό επίπεδο. Μιλώντας σε συνεργάτες του δεν κρύβει την αισιοδοξία του και για τη συγκεκριμένη υπόθεση, εκτιμώντας πως μπορεί να είναι η λύση που αναζητά η ΑΕΚ. Οι Αραβες φαίνεται πως δεν έχουν σχέση με τα fund που έχουν αναμιχθεί στην υπόθεση του Παναθηναϊκού, αλλά πως πρόκειται για όμιλο με σπουδαία οικονομική επιφάνεια.

Πολλές από τις ελπίδες του Αδαμίδη για να εμφανίσει ενδιαφερόμενο εναποτέθηκαν στις επαφές που πραγματοποίησε κατά το πρόσφατο ταξίδι του στο Ντουμπάι. Μεταξύ άλλων, ο πρόεδρος της Ενωσης συμμετείχε σε ποδοσφαιρικό συνέδριο, που ανάμεσα στις άλλες δραστηριότητές του περιλαμβανόταν και η εύρεση επενδυτών για ομάδες που βρίσκονται στη συγκεκριμένη θέση. Ο

Keywords
Τυχαία Θέματα